Fenerbahçe Sivas’ı tek golle geçti, zirvedeki yerini korudu

Yayın tarihi: 7 Kasım 2022 Pazartesi 10:07 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 10:26 pm

Süper Lig’in 13. Haftasında Sivasspor ile sahasında karşılaşan Fenerbahçe, Valencia’nın penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Demir Grup Sivasspor’u ağırladı. Sarı Lacivertli Ekip Enner Valencia’nın 55’inci dakikada penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla birlikte ligdeki puanını 29’a yükselterek zirvedeki yerini korudu.

FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 4. GALİBİYETİNİ ALDI

Teknik Direktör Jorge Jesus ile lige iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, son 4 maçında da galip gelmesini bildi. 13. hafta itibarıyla 29 puanla ligde zirvede yer alan Fenerbahçe attığı 35 golle ligin en skorer ekibi oldu. Fenerbahçe’yi gol sayısında 26 golle Beşiktaş, 24 golle ise Adana Demirspor takip ediyor.

10 KİŞİ KALDILAR

Fenerbahçe, Sivasspor ile oynadığı maçta ikinci yarının hemen başında 10 kişi kaldı. Sarı-lacivertlilerde sarı kartı bulunan Batshuayi, Ziya Erdal’a yaptığı faulün ardından bir sarı kart daha gördü ve 48. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kırmızı kart sonrası kenara gelen öğrencisine sert bir şekilde tepki gösterdi.

KADIKÖY KAPALI GİŞE

Fenerbahçeli taraftarlar, bu sezonun genelinde olduğu gibi Demir Grup Sivasspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı. Maçtan saatler öncesinde stat civarında toplanan sarı-lacivertliler, maç öncesinde de tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

 

Uğur Dündar Fenerbahçe divan kurulunda isyan etti: Mikrofonu kapatın arkadaşlar