Fenerbahçe – Sevilla maçında ilk 11’ler belli oldu!

Yayın tarihi: 9 Mart 2023 Perşembe 9:58 pm - Güncelleme: 9 Mart 2023 Perşembe 9:58 pm

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe bugün deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya gelecek maçta iki takımın ilk 11’leri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun lideri Fenerbahçe, İspanya’da yeniden Avrupa sahnesine çıkıyor.

 

Kanarya sahaya çıkıyor! Sevilla-Fenerbahçe maçı, saat kaçta, hangi kanalda

Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında bugün deplasman İspanya’nın Sevilla takımıyla karşılaşacak. Mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonundan hakem François Letexier yönetecek. Müsabakada Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak. Bu arada iki takımın ilk 11’leri belli oldu.

FENERBAHÇE İLK 11

Altay Bayındır – Serdar Aziz, Samet Akaydın, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Lincoln, İrfan Can Kahveci, King, Valencia

SEVİLLA İLK 11

Dmitrovic – Navas, Nianzou, Gudelj, Alex Telles, Acuna, Fernando, Oliver Torres, Rakitic, Bryan Gil, En-Nesyri

Fenerbahçe ve Sevilla, 2008 yılında Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleşmiş, sarı-lacivertliler, İspanyol rakibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Avrupa Ligi’nin 6 kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla, Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag’ın olduğu Şampiyonlar Ligi G Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Play-off turunda Hollanda’nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Sevilla, evinde 3-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 yenilmesine rağmen tur atladı ve kura çekimi sonucu Fenerbahçe’nin rakibi oldu.