Fenerbahçe Nordsjaelland maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 21 Eylül 2023 Perşembe 8:46 am - Güncelleme: 21 Eylül 2023 Perşembe 8:46 am

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk hafta maçında Nordsjaelland’ı ağırlayacak.  Peki Fenerbahçe Nordsjaelland maçı saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk haftasında Nordsjaelland’ı konuk edecek. Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan, Süper Lig’de 4, Konferans Ligi Elemeleri’nde ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi müsabakayı da kazanan İsmail Kartal yönetimindeki Kanarya, taraftarı önünde 3 puanı kapıp çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. H grubunun aynı saatte başlayacak diğer maçında Ludogorets ile Spartak Trnava, Bulgaristan’da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 19.45’te başlayacak Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Maçı Macar hakem Gergo Bogar yönetecek.

Fenerbahçe-Nordsjaelland muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde (Ferdi), İsmail, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci (King)
Kent, Batshuayi

Nordsjaelland: A.Hansen, Villadsen, Nagalo, K.Hansen, Frase, Tverskov, Svensson, Diamonde, Osman, Schjelderup, Ingvartsen

3 PUANLA BAŞLAYALIM

İsmail Kartal, antrenman öncesinde öğrencilerine kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adamın, “Konferans Ligi’ne taraftarımız önünde başlayacağız. Nordsjaelland tehlikeli bir takım. Yetenekli oyunculara sahipler. İlk düdükten itibaren motivasyonumuzu kaybetmeden oynamalıyız. Gruba 3 puanla başlamak önemli ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, dünkü idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray Kopenhag karşısında son anda geri döndü!