Fenerbahçe ikinci yarıda canlandı: 2-1

Yayın tarihi: 10 Nisan 2023 Pazartesi 10:40 pm - Güncelleme: 10 Nisan 2023 Pazartesi 10:40 pm

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük deplasmanına konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşen Fenerbahçe 90 dakikanın sonunda sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Sarı lacivertli ekip, bu galibiyetle birlikte puanını 57’ye yükseltti.

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA GERİ DÖNDÜ

Maçtaki gol perdesini 24’üncü dakikada Karagümrük oyuncusu Magomed Ozdoyev açtı. Fenerbahçe bu gole 51’inci dakikada Miha Zajc ile karşılık verdi. Sarı lacivertliler 78’inci dakikada Atilla Szalai’nin golüyle skoru 2-1’e getirdi.

PUAN FARKI 6

28’inci hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Fenerbahçe ile ligin zirvesinde yer alan ezeli rakibi Galatasaray arasındaki puan farkı 6 oldu.

FERDİ KADIOĞLU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Öte yandan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, maçta gördüğü sarı kart sonucunda cezalı duruma düştü. Kadıoğlu bir sonraki hafta oynanacak olan Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe taraftarı ‘gol’ dinlemedi! Yönetime kazan kaldırdılar