Fenerbahçe taraftarı ‘gol’ dinlemedi! Yönetime kazan kaldırdılar

Yayın tarihi: 7 Nisan 2023 Cuma 2:46 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2023 Cuma 2:47 pm

Süper Lig’de sahasında Beşiktaş’a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe‘de taraftarlar yönetime tepki göstermeye devam ediyor. Dün akşam Türkiye Kupası karşılaşmasında Kayserispor’u ağırlayan sarı lacivertli ekipte 20 bine yakın taraftar Kadıköy’de maçı takip etti. Taraftarlar, 4-1’lik galibiyete rağmen ‘yönetim istifa’ tezahüratları yaptı.

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta 10 kişi kalan Beşiktaş’a sahasında 4-2 mağlup olan Fenerbahçe’de taraftar yönetime kazan kaldırdı. Sarı lacivertli takım Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Kayserispor’u sahasında ağırladı. Maçı 20 bine yakın Fenerbahçe taraftarı tribünde takip ederken, galibiyete rağmen ‘yönetim istifa’ sesleri susmadı. Sarı-Lacivertliler’in 8. dakikadaki golü sonrası tribünlerden bir kez daha sesler yükseldi.

20 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Emre Mor’un golünün ardından da tribünler yine ‘yönetim istifa’ tezahüratı yaptı. 59. dakikada Serdar Dursun’un golünün ardından taraftarlar tekrar ‘yönetim istifa’ diyerek yönetime ateş püskürdü. Taraftarlar, 67. dakikada oyuna dahil olan; Arao, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci’yi de ıslıkladı. Teknik direktör Jorge Jesus, 72. dakikada taraftarların, futbolcuları ıslıklamasına da iki elini açarak bir tepkide bulundu. Bu serzeniş mücadelenin son düdüğüyle de devam etti.

Derbi kaybı sonrası Fenerbahçe Kupa’da “yola devam” dedi

DEVRE ARASINDA SAYI ARTTI

Öte yandan ilk yarıda yaklaşık 15 bin taraftar karşılaşmayı takip ederken, devre arasında yeni gelenlerle birlikte sayı 20 bine yaklaştı.

Fenerbahçeli Arao özür diledi