Fenerbahçe gecesinde Galatasaraylıların tepkisini çeken Derya Uluğ’dan videolu paylaşım

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:05 am - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:28 am

Şarkıcı Derya Uluğ, ‘Şinanay’ şarkısını seslendirdiği sırada, bazı hayranlarının Galatasaray’a küfür ettiği yönündeki paylaşımların ardından sosyal medyada tepki çekti. Uluğ, söz konusu videonun ‘kurgulandığı’ belirterek konser anında çekilen bir başka görüntüyü paylaştı.

Şarkıcı Derya Uluğ’un bir konserinde ‘Şinanay’ şarkısını söylediği sırada bazı hayranlarının Galatasaray’a küfür etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Görüntülerin yayılmasının ardından videonun kurgulandığını söyleyen Derya Uluğ, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Uluğ, “Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki” dedi.

Uluğ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar hiç bir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiş bir videodur. Benim için küfrün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bir zaman yoktur, olmayacaktır da.

Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir…Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki..? Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde. Buyurun videonun editlenmemiş, orjinal hali…”

Uluğ, bir hayranının açıklamasını da profilinde paylaştı. O paylaşımda ise, “Konserin gerçekleştiği mekanda ben de vardım. Derya seyirciyi kibarca uyardı ve nakarat kısmı normale döndü. Editlenmiş video ile bir sanatçıyı hedef haline getirmek son derece ayıp. Derya bu ülkenin en kıymetli seslerinden biridir, rakiplere saygılıdır” denildi.

Derya Uluğ Taha Duymaz’ın hayalini gerçekleştirdi

Kaynak: TELE1