Fatih Altaylı Habertürk yönetimine seslendi: Ya onları almayın ya da ben gelmeyeyim

Yayın tarihi: 28 Eylül 2021 Salı 1:30 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2021 Salı 5:13 pm

Habertürk yazarı ve programcısı Fatih Altaylı, çalıştığı kanala seslenerek “Lütfen aşılı olmayanları, konuk olarak dahi Habertürk binasına almayın. Ya da ben gelmeyeyim” dedi.

Altaylı bugün kaleme aldığı yazısında Habertürk yönetimine seslenerek şunları söyledi:

“Habertürk yönetiminden bir ricam var.  Lütfen aşılı olmayanları, konuk olarak dahi Habertürk binasına almayın. Çünkü gerçekten korkuyorum. Geçenlerde bir siyasetçi ile birlikte kalabalık bir grup geldi. Bazıları fotoğraf çektirmek istediler. Yüzlerinde ne maske ne başka bir şey. İçlerinden biri “Fatih Abi hakikaten aşı oldun mu?” deyince şaşırdım. “Tabii oldum. İki Biontech. Yılbaşında üçüncüyü de olacağım inşallah” dedim. Aynı soruyu sorunca o kişinin aşı olmadığını öğrendim. Fotoğraf falan çektirmediğim gibi, hemen yanımdan uzaklaşmasını istedim. Bu benim gördüğüm, samimiyetle durumu söyleyen biri. Ya söylemeyenler.

Bütün gün ve akşam Habertürk binasında maskesiz biçimde gezip dolaşan, kafeteryamızda oturan böyle kişiler var demek ki! Hepimizi riske atan. Bu yüzden rica ediyorum. Kapıda güvenlik görevlilerimiz içeri girecek olanlardan aşı kartı sorsunlar. Aşısız olmayanı binamıza almasınlar. Ya da ben gelmeyeyim.”

Yazının tamamı için tıklayın

Yılmaz Özdil: Bu kişi aday olursa yıkar geçer, açık ara…