Ev sahibi ile Suriyeli kiracı arasında tornavida ve demir çubuklu kavga: 5 yaralı 4 Suriyeli gözaltı

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 8:42 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 8:42 pm

İş yeri sahibi Talha Ö. ile Suriyeli kiracısı Muhammed Misto arasında alacak nedeniyle tornavida ve demir çubuklu kavgada 5 kişi yaralandı 4 Suriyeli gözaltına alındı.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan bir mobilya atölyesinde iş yeri sahibi Talha Ö. iddiaya göre, atölyeye giderek Suriye uyruklu kiracısı Muhammed Misto’dan birikmiş kira borcunu istedi. Parayı vermeyeceğini söyleyen kiracı ile mülk sahibi arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

DHA’nın aktardığına göre Misto ile atölyede bulunan akrabaları Ahmet Talep, Mecit Misto ve Muhammed Mesteo, tornavida ve demir çubuklarla mülk sahibi Talha Ö.’ye saldırdı. Çevredeki esnafın da dahil olduğu kavgada 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken, çevrede ise güvenlik önlemi aldı.

Polis, olayla ilgili Suriye uyruklu 4 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan 5 kişi ise özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Lütfü Savaş: Suriyeliler Hataylılardan bir adım önde, serhat şehrini kaybedebiliriz