Bağcılar’da ev partisi: Şarkıcı Yusuf Gültekin de gözaltına alındı

Yayın tarihi: 28 Nisan 2020 Salı 1:59 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2020 Salı 4:36 pm

Bağcılar’da bir evde sosyal medya üzerinden organize olarak evde toplandıkları ve koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri belirlendi. Aralarında şarkıcı Yusuf Gültekin’in de olduğu 10 kişiye toplam 31 bin 800 lira para cezası kesildi.

İstanbul Bağcılar’da bir evde sosyal medya üzerinden organize olarak evde toplandıkları ve koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri belirlenen 10 kişiye toplam 31 bin 800 lira para cezası kesildi. Kuralları ihlal edenlerin arasında 36 yaşındaki şarkıcı Yusuf Gültekin’de yer aldı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi Yalçın Koreş Caddesindeki bir site içerisindeki dairede parti yapıldığı ve çevreyi rahatsız ettikleri ihbarı üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. Dün gece saatlerinde eve yapılan operasyonda Hüsna E. (26), Merve B. (25), Ender A. (31), Önder A. (31), Yusuf G. (36), Mustafa Ş. (28), Berkay D. (25), Fatih A. (37), Halil İbrahim B. (33) ve Çağatay Ç. (25) isimli kişilerin evde oldukları ve koronavirüs tedbirlerine uymadıkları belirlendi.

Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde evdeki kişilerin sosyal medya üzerinden organize olarak toplandıklarını ve canlı yayın yaptıklarını tespit etti. Evde bulunan 10 kişiye Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 180 lira para cezası kesildi.

Yasağa aldırmayıp uzun eşek oynayan 10 kişiye para cezası

Öte yandan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam eden 10 kişi “Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma” suçundan bugün adliyeye sevk edilecek.

YUSUF GÜLTEKİN KİMDİR?

Yusuf Gültekin 16 yaşındayken amatör futbol kulübü Mersin Camspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Yaşadığı sakatlık sonucu futbolu bırakmak zorunda kalan Gültekin, 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan “Benimle Dans Eder misin” yarışmasına katıldı.

Çocukluk yıllarından itibaren müziğe de ilgi duyan Gültekin, 2007’de Star TV’nin “Popstar” yarışmasına katıldı ve böylece müzik kariyerine başlamış oldu.

Uzun süredir çeşitli mekanlarda sahneye çıkan Yusuf Gültekin, bir dönem sanat dünyasının yıldızları Hülya Avşar, Demet Akalın ve Hakan Peker’e vokal yaptı. Başarılı şarkıcı aynı zamanda Hakan Peker’in “Mütemadiyen”, Aylin Coşkun’un “Kolpa”, Çağla’nın “Biletini Kestim”, Ozan Koçer’in “Falan Filan” ve “Yolun Başındayım” şarkılarının da bestecisi.