Eski Real Madrid’li Freddy Rincon yoğun bakımdaki mücadelesini kaybetti

Yayın tarihi: 14 Nisan 2022 Perşembe 7:53 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 7:53 pm

Eski Real Madrid ve Kolombiyat Milli Takımı oyuncusu Freddy Rincon, ülkesinde ağır bir trafik kazası geçirdi. Kazadan sonra ameliyata alınan Rincon, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

Kolombiya’nın Cali kentinde 90’lı yıllara damga vuran Freddy Rincon, 12 Nisan’da ağır bir trafik kazası geçirdi. Kolombiya Futbol Federasyonu, Rincon’un aracının bir otobüs ile çarpıştığını hatırlatarak futbolcunun yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybettiğini büyük bir üzüntü ile duyurdu. Rincon, kazadan sonra kaldırıldığı hastanede ameliyata alındıktan sonra yoğun bakım servisine yatırılmıştı. Futbolcunun doktoru yoğun bakımdaki Rincon’un durumunun kritik olduğunu açıklamıştı.

ÜÇ DÜNYA KUPASI’NDA FORMA GİYDİ

Napoli, Real Madrid, Palmeiras, Corinthians ve Santos gibi ekiplerde görev alan orta saha oyuncusu Rincon, üç Dünya Kupası’nda (1990, 1994, 1998) sahaya çıktığı Kolombiya Milli Takımı ile 84 maçta 17 gol atmıştı.

Dünya Kupası’nda 10 maçta forma giyen Kolombiya’nın eski kaptanlarından Rincon, turnuvada Carlos Valderrama ile ülkesinin en fazla görev yapan oyuncusu konumunda bulunuyordu.

 

Eski Real Madrid’li futbolcu Freddy Rincon trafik kazası geçirdi! Durumu kritik