Eski eşi evi ateşe verip kapıyı üzerine kilitlemişti! 36 gün sonra hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 8:15 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 8:15 pm

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de Adana’nın Seyhan ilçesinden geldi. Boşandığı eşinin kapıyı kilitleyip ateşe verdiği evde yaralanan Fadime Korkusuz, tedavi gördüğü hastanede 36 gün sonra hayatını kaybetti.

Kadın cinayetlerinin sıklıkla gündeme geldiği Türkiye’de bir kadın daha cinayete kurban gitti. Olay, 2 Kasım Perşembe günü saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 2 çocukları bulunan, 6 yıl önce boşanan Muhammet G. ile Fadime Korkusuz aynı evde yaşamaya devam etti. Sık sık Muhammet G. tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete uğrayan Korkusuz, 27 Ekim Cuma günü polis merkezine giderek uzaklaştırma kararı aldırdı. Olay günü Muhammet G, tarım işçisi olarak çalışan Korkusuz ile tartışmaya başladı. Oğlu E.G’yi (17) alışveriş için markete gönderen Muhammet G, yanıcı maddeyle evi ateşe verdi. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, Muhammet G. ise Korkusuz’u eve kilitleyip, otomobille kaçtı.

Komşularının ihbarıyla olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Eve giren ekipler, Korkusuz’u banyoda ağır yaralı buldu. İlk müdahalesi yapılan Korkusuz, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önceleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ‘tehdit’, ‘hırsızlık’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından 6 kaydı bulunan Muhammet G’yi, Sarıçam ilçesinde otomobilinde gözaltına aldı. Muhammet G’nin kollarında yanık izleri olduğu görüldü. Korkusuz, tedaviye alındığı Yanık Yoğun Bakım Ünitesi’nde entübe edildi. Hastanede 36 gündür tedavisi süren Korkusuz., doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Öte yandan Muhammet G’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kadıköy’deki ‘laf atma’ cinayetinde yeni gelişme! Müebbet istendi

 

Kaynak: TELE1