Eski AKP’li belediye meclis üyesi çocuklara İsveç bayrağı üzerine tuvaletlerini yaptırttı!

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2023 Salı 2:46 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2023 Salı 5:02 pm

AKP’li eski belediye meclis üyesi Emrullah Kavuz, İsveç’te Kuran-ı Kerim’in yakılmasına tepki olarak bir grup çocuğu İsveç bayrağının üzerine işetti.

İsveç’te Kur’an’ı Kerim yakılmasına tepkiler sürerken, AKP Karabağlar Belediyesi eski Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İsveç protestosuna çocukları alet etti. Bir grup çocuğu yanına alan Kavuz, çocukları İsveç milli bayrağının üzerine işetti.

Kavuz çocuklara yaptırdığı eylemin ‘düşünce özgürlüğü’ olduğunu savunarak şunları söyledi: “Buradan; Türkiye’den İsveç hükümetine İsveç halkına polisine sesleniyoruz. Düşünce özgürlüğü adı altında milyarlarca Müslümanın kutsalı olan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına, hakaret edilmesine izin verdiniz. Şimdi görmüş olduğunuz gibi burada bu çocuklar da düşünce özgürlüklerini kullanarak sizin bayrağınıza çişlerini yapıyorlar. Düşünce özgürlüğünüzü kullanın! Evet görmüş olduğunuz gibi Türkiye’deki Müslüman çocuklar da düşünce özgürlüklerini kullanarak sizin bayrağınıza işiyorlar. Buradan tüm dünya Müslümanlarına sesleniyorum. Lütfen tepkilerinizi daha da arttırarak gösterin İsveç hükümetine.”

O anlar kameraya alındı.

Kılıçdaroğlu Merdan Yanardağ’ın tutuklanmasındaki ‘Troll’ detayına dikkat çekti

İsveç Dışişleri Bakanlığı’ndan ‘Kur’an yakılması’ açıklaması

İsveç’te provokasyon! Camii önünde Kur’an yakıldı, Ankara’dan tepki yağdı