Eşiyle otomobilde gördüğü erkeği 15 kez bıçaklayıp öldüren zanlı: Sadece yaralamak istedim

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 6:42 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 6:42 pm

Düzce’de aldatıldığından şüphelenen Köksal Kıbrıs, eşiyle birlikte gördüğü Yakup Yaman’ı boğaz, karın, böbrek, baldır ve kolları olmak üzere 15 farklı yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurup darbederek öldürdü. Kıbrıs ifadesinde, “Sadece yaralamak istedim” istedim dedi.

Düzce’de dün öğle saatlerinde Köksal Kıbrıs, eşiyle birlikte gördüğü Yakup Yaman ile tartışmaya başladı. Kıbrıs, yanında bulunan bıçakla Yakup Yaman’ı boğaz, karın, böbrek, baldır ve kolları olmak üzere 15 yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurduktan sonra yere düşünce de darbetti. Otomobilin camlarını kıran Kıbrıs, cam parçalarını da Yakup Yaman’a fırlattıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Yakup Yaman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Köksal Kıbrıs, ifadesinde suçunu itiraf etti.

‘DEŞTİM BEN BUNU’

Çevredekilere polisi ve ambulansı arayın diyerek “Deştim ben bunu” diyen Kıbrıs, emniyette verdiği ilk ifadesinde, pişman olduğunu Yakup Yaman’ı karısı ile uygunsuz pozisyonda görünce cinnet geçirdiğini öldürmek istemediğini sadece yaralamak istediğini belirtti.

EŞİNİN ALDATTIĞINDAN ŞÜPHELENİYORMUŞ

Olaya ilişkin ortaya çıkan ayrıntılarda Köksal Kıbrıs’ın, kendisini aldattığından şüphelenip, otomobille takibe aldığı eşinin, onun iş arkadaşı Yakup Yaman’ın aracına bindiği, Melen Çayı’nın kenarında ıssız bir yerde durunca da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Köksal Kıbrıs’ın, otomobilden indirdiği eşini de olaya müdahale etmeye çalışınca bıçakla korkutup yaklaştırmadığı ifade edildi.

Naci Görür’den Düzce’deki deprem Marmara’yı etkiler mi sorusuna yanıt