Ersun Yanal’dan sert sözler! ‘Aziz Yıldırım döneminde bile…’

Yayın tarihi: 25 Şubat 2020 Salı 11:12 am - Güncelleme: 25 Şubat 2020 Salı 11:13 am

Geçmiş dönem alacakları ile sezon sonuna kadar olan maaşını düşünen Ersun Yanal’ın bu konu çözüme kavuşmadan istifa etmeyeceği iddia edilmişti. Ersun Yanal tazminat haberlerini yalanlarayak ‘Benim sözleşmemde tazminat maddesi yok. Tazminat nedeniyle istifa etmiyor diyenler beni bu şekilde vuramazlar” dedi.

Ankaragücü yenilgisi sonrası, “Elimi yine taşın altına koyarım” diyerek istifa sinyali veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisinde alınan hezimetinin ardından sessizliğe büründü. Tecrübeli teknik adama özellikle ekibinin, “İstifa etmeyelim, yönetim göndersin” telkininde bulunduğu söylentiler arasındayken Ersun Yanal sessizliğini bozdu.

“SÖZLEŞMEMDE TAZMİNAT MADDESİ YOK”

Galatasaray yenilgisi sonrası yönetimle sıcağı sıcağına bir toplantı yapan Ersun Yanal, hemen görevi bırakabileceğini ifade etti. Fakat Ali Koç önderliğindeki yönetim üyeleri Yanal’ın arkasında durarak istifa etmesinin önüne geçti.

Sarı-lacivertli yönetimin arkasında olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren tecrübeli teknik direktör, “Benim sözleşmemde tazminat maddesi yok. Tazminat nedeniyle istifa etmiyor diyenler beni bu şekilde vuramazlar. Unutmasınlar ki Aziz Yıldırım döneminde bile şampiyonluk primini almadım. O dönemde bile paramı bırakarak istifa ettim ve tek kuruş almadan kulüpten ayrıldım” şeklinde konuştu.

Sabah haberine göre; Galatasaray maçını geride bırakmaları gerektiğini vurgulayan Yanal, “Trabzonspor ile Türkiye Kupası’nda maçımız var. Ligde Antalyaspor ve Denizlispor’la oynayacağız. Bu üç maçı kayıpsız geçmeliyiz. Eksiklerin takıma gelişi ile birlikte bu zorlu süreci birlikte atlatacağız” dedi.

 

Ersun Yanal, istifasına ilişkin haberleri yalanladı