Erman Toroğlu’ndan TFF’nin fikstür kararına sert tepki! “Fener’e tuzak gibi bir olay”

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 1:25 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 4:44 pm

Erman Toroğlu, Hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı sonrası ertelenen 16’ncı hafta maçlarının ocak ayında oynatılacak olmasına tepki gösterdi. TFF’nin hata yaptığını söyleyen Toroğlu, “Ben futbol adamıyım, beni ilgilendirmiyor. Bu şimdi çok net Fener’e tuzak gibi bir olay. Ben Fenerbahçeli olsam ‘bu ne’ derim. Galatasaray’a tereyağ, Fenerbahçe’ye acılı adana olmuş” dedi.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı sonrası ertelenen maçların ocak ayında oynanacak olmasına tepki gösterdi. TFF’nin kararına göre yeni fikstürün Galatasaray’ın lehine, Fenerbahçe’nin ise aleyhine olduğunu söyleyen Toroğlu, “Fener’e tuzak gibi bir olay” dedi.

“MAÇLAR KAYDIRILMALIYDI”

Toroğlu, ’90+1′ isimli programda şunları söyledi:

“Ben bunu çözemedim. Eğer maçlar oynanacaksa kaydırılarak oynanması lazım. Bazı takımlar çamur yapacak tabii ki. Şampiyonluğa giden takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray. Bu olaylar olmasaydı Fenerbahçe Konya’yla içeride oynayacaktı. Galatasaray ise Sivas ile deplasmanda oynayacaktı.”

“GALATASARAY’A TEREYAĞ, FENERBAHÇE’YE ACILI ADANA OLMUŞ”

“Ben futbol adamıyım, beni ilgilendirmiyor. Bu şimdi çok net Fener’e tuzak gibi bir olay. Tam tersi var Fenerbahçe Kayseri’ye gidecek. Galatasaray Karagümrük’le içeride oynayacak. Son derece hatalı bir olay. Kaydıracaksın abi. Ne değişecek. Ne bileti, ne rezervasyonu. Şu olaya baktığımda tuhaflık var. Ben Fenerbahçeli olsam ‘bu ne’ derim. Galatasaray’a tereyağ, Fenerbahçe’ye acılı adana olmuş”

Fenerbahçe’den Erman Toroğlu’nun iddiaları sonrası TFF’ye başvuru!

Erman Toroğlu, Fenerbahçe, Galatasaray, TFF, Süper Lig, Fikstür, Tepki

Kaynak: TELE1