Erdoğan’ın Anayasa planı belli oldu! LGBT “düzenleme”si geliyor

Yayın tarihi: 7 Ekim 2022 Cuma 12:13 pm - Güncelleme: 7 Ekim 2022 Cuma 12:29 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “LGBT’yle birlikte de bizim aile yapımızı bunlar dejenere etmenin gayreti içerisine girdiler. Öyleyse biz olması gereken ne ise onu yapacağız” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya’nın Başkenti Prag’dan dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başörtüsü düzenlemesini TBMM’ye getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Recep Tayyip Erdoğan, “Aslında Kılıçdaroğlu’nun ortaya attığı bu tez, siyaseti ne kadar bilmediğini, kendisinin bir siyaset fukarası olduğunu gösteriyor. Bu pek pas vermekten de anlamaz ama farkında olmadan bize bir pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“GEREKEN NE İSE YAPACAĞIZ”

Erdoğan, anayasa düzenlemesinin kapsamında LGBTİ bireylerin de olacağını söyledi. LGBTİ ile aile yapısının dejenere edilmeye çalışıldığını savunan Erdoğan şunları söyledi:

“Aile kavramı bizim olmazsa olmazımız zaten. Çünkü güçlü bir millet, güçlü aileden olur. Şimdi bizim bunun çalışmasını da yapmamız lazım. Çünkü son zamanlarda topluma LGBT’yi soktular. LGBT’yle birlikte de bizim aile yapımızı bunlar dejenere etmenin gayreti içerisine girdiler. Öyleyse biz olması gereken ne ise onu yapacağız. Biz kimlerin LGBT’ci olduğunu biliyoruz zaten. Ama bunu da aile olarak gelip oraya koyalım. Burada da çıksın bakalım neresinden savunacak onu da görelim.”

CHP’den anayasa çıkışı: Onlara halkın da bizim de güvenimiz yok