Erdoğan’ın aklı İzmir’deyken bile İstanbul’da! Yine İmamoğlu’nu hedef aldı

Yayın tarihi: 27 Ocak 2024 Cumartesi 6:02 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2024 Cumartesi 6:29 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’deki adaylarını açıkladığı programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Erdoğan, “Haliç’i pisliklerden biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, tekrar Haliç eski haline dönmeye başladı” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçimlerde yarışacak olan İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Buradaki konuşmasında muhalefeti hedef alan Erdoğan, “Milletimiz, 31 Mart’ta şehirlerini, ortak değerlerini istismar siyasetiyle değil eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir. Bizim adaylarımız, belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, gönlü ve aklı başka yerlerde olan isimler gibi değildir, olmayacaktır” dedi.

İZMİR’DE İMAMOĞLU’NU HEDEF ALDI

Erdoğan daha sonra isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Erdoğan İmamoğlu’na yönelik şu ifadeleri kullandı:

“Ne İzmir ne İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre aşkla hizmet eden herkesindir. Şu İzmir Körfezi’nin hali nedir ya? Kokudan geçemiyoruz. Bir zamanlar belediye başkanı olmadan önce İstanbul’da Haliç işte böyleydi. Haliç’i bu pisliklerden biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, tekrar Haliç eski haline dönmeye başladı. İzmir’in ilçelerinin, mahallelerinin, sokaklarının hali ortada. Şu güzelim Körfezi önce kokutup sonra kimyasal madde ile kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verecekleri hiçbir şey yoktur.”

İzmir, Ekrem İmamoğlu, AKP, CHP, yerel seçim, İstanbul

Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında ‘vaat’ polemiği

Kaynak: TELE1