Erdoğan’dan Yunanistan ile gerilimi artıracak sözler! “Miçotakis bana cevap yetiştirmeye kalktı”

Yayın tarihi: 7 Ekim 2022 Cuma 2:13 pm - Güncelleme: 7 Ekim 2022 Cuma 3:14 pm

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile tartıştı iddialarına yanıt veren AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kimden nasıl izin aldı bilmiyorum, bana cevap yetiştirmeye kalktı” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Prag’da Yunanistan Başbakanı Miçotakis’le yaşanan diyaloğa ilişkin soruyu yanıtladı. Erdoğan, “Bir defa protokol kaidelerini bilmeyen bir adam. Orada konuşması programda olmamasına rağmen, ben ana konuşmacılardanım, masama geçtim, O da kimden nasıl izin aldı bilmiyorum, bana cevap yetiştirmeye kalktı. O’nun cevabına ben cevap mı vereyim? Sadece birkaç kelamını dinlemeyle yetindim, doğru dürüst kimse de alkışlamadı” dedi.

“PUTİN İLE GÖRÜŞEBİLİRİZ”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile birkaç gün içinde etraflıca bir görüşme yapabileceğini söyleyen Erdoğan, “İkili ilişkilerimize yönelik 3-4 gün içinde tekrar bir görüşme yapabilirsek iyi olur. Önümüzde Asya platformuyla ilgili bir buluşma söz konusu. Oraya sayın Putin’in gelme durumu olursa gerek ikili görüşmeler, gerek Rusya-Ukrayna konularında etraflıca görüşme fırsatımız olur” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘anayasa’ çıkışı