Erdoğan’dan tehdit üstüne tehdit! ‘çalışmaları yaptırıyorum’ ‘Asıl fatura sana kesilecek’

Yayın tarihi: 22 Mart 2019 Cuma 4:57 pm - Güncelleme: 22 Mart 2019 Cuma 4:57 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i tehdit etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya mitinginde konuştu. Erdoğan Konya mitinginde Millet İttifakı liderleri Akşener ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldıktan sonra tehdit etti.  Erdoğan Kılıçdaroğlu’na, “Bay Kemal milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da ben avukatlarıma yaptırtıyorum.”  ifadelerini kullanırken, Akşener’e ise “Asıl fatura sana kesilecek.” fadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları…

“(İYİ Parti Genel Başkanı Akşener) Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan’a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek.”(İYİ Parti Genel Başkanı Akşener) Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal o milletvekilliğine güveniyor ama onunla ilgili de çalışmaları ben yargıya müracaat etmek suretiyle avukatlarıma yaptırıyorum. Neden? Bu ülkede bizler, bir hukuk devleti ilkesine saygısız davranan, teröristlerle el ele, omuz omuza yürüyenlere ‘Hadi yürüyün’ diyemeyiz, kalkıp da YPG’yi savunanı biz yanımızda, bu ülkede tutamayız.” “(Kılıçdaroğlu’na) Ya sen kiminle oynuyorsun ya kendine gel kendine.

‘DEFOL GİT ORADA GİT YAŞA’

“(Temelli’ye) Kardeşlerim temeli olmayan bu adam var ya bu adam Kürt değil ha. Ama Kürtler üzerinden geçiniyor. Sen eğer Kürdistan’ı merak ediyorsan Irak’ın kuzeyinde Kürdistan var defol git orada yaşa. Seninle beraber gelmek isteyenler varsa onlar da gitsin. Terbiyesiz senin o Yeni Zelanda’dakinden ne farkın var. Aynısın. Ne diyor, ‘Avrupa Yakası’nda yaşayamazsınız.’ Senin buna gücün yeter mi?