Erdoğan’a oy verdiğini söyleyen eski İYİ Partili Beker Osman Gökçek’i de desteklemiş

Yayın tarihi: 11 Aralık 2023 Pazartesi 11:30 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi 11:30 pm

Genel seçimde Erdoğan’a oy verdiğini söyleyerek gündeme gelen eski İYİ Partili Adnan Beker’in ATO seçimlerinde de eski ABB Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’i desteklediği ortaya çıktı.

İYİ Parti’den istifa eden Adnan Beker bu akşam, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini açıklamasıyla gündeme geldi.

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, Beker’in 2016 yılındaki Ankara Ticaret Odası (ATO)seçimlerinde başkan adayı olan Osman Gökçek’i desteklediği ortaya çıktı.

AKP’ye geçeceği iddiaları gündeme gelen Beker’in 2016 yılındaki Ankara Ticaret Odası seçimlerinde de başkan adayı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’i desteklediği ortaya çıktı. Başkanlık seçiminin yapıldığı 3 Aralık 2016 gününe ait fotoğraflarda Beker’in, oy kullandıktan sonra açıklama yapan Osman Gökçek’in hemen arkasında yer aldığı ve Gökçek’i alkışladığı görüldü. Osman Gökçek, ATO Başkanlık seçimini, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kuzeni Gürsel Baran’a karşı kaybetmişti.

Kılıçdaroğlu ‘sırtımdaki hançer’ demişti! İYİ Partili Adnan Beker Erdoğan’a oy vermiş

Kaynak: TELE1