Erdoğan dünyada sadece bir tane üretilen topa kafa attı

Yayın tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 7:08 am - Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba 7:09 am

FIFA Başkanı Gianni Infantino ile görüşme gerçekleştiren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada sadece bir tane üretilen ve kendisine hediye edilen topa kafa atarak danışmanlarına yolladı.

 

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu’na katılmak üzere New York’ta bulunan Erdoğan, Türkevi’nde temaslarını sürdürüyor. FIFA Başkanı Infantino, kabulde üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin yazılı olduğu, Katar’da yapılacak FIFA 2022 Dünya Kupası resmi topunu hediye etti.

Erdoğan Amerikalıların da sigarasına karıştı!

SADECE BİR TANE ÜRETİLDİ

Infantino, bu toptan sadece bir tane üretildiğini söyledi. Topu alan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başka yok yani. Üzerinde Recep Tayyip Erdoğan yazıyor.” diyerek yazıyı kameralara gösterdi.

TOPA KAFA ATTI

Topla kafa vuruşu gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Infantino’nun sorusu üzerine Dünya Kupası’nın oynanacağı Katar’a gideceğini söyledi. Infantino’nun “Orada oynarsınız da” demesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nasıl oynayacağız ki sen oynayacak mısın? Sen oynarsan ben de oynarım. Ona göre hazırlıklı geleyim” cevabını verdi.

Gianni Infantino’nun “Tabii ki, aynı takımdayız” yanıtı üzerine Erdoğan, “Temim’de (Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani) oynayacak mı?” dedi. Infantino’nun bunun üzerine, “O tenis oynuyor ama o sorun değil.” dedi.

CHP: Erdoğan seçim öncesi para bulmak için oradan oraya koşturuyor