Enver Aysever’den Erdoğan’ın iftarına tepki! Bülent Ersoy’un diğer LGBTİ+’lardan farkı ne?

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 11:33 am - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 6:43 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar davetine katılan Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun’un “Erdoğan keşke babam olsa” sözlerini yorumlayan Enver Aysever, “Sevgide sınırı aştığınız taktirde o zaman övgünün gülünç hale gelmesi, dolayısıyla övdüğünüz kişinin de o mizah unsurunun bir parçası olmasını hiç mi düşünmezsiniz?” dedi.

TELE1’de yayınlanan Gündeme Not programını sunan Enver Aysever, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği iftar daveti hakkında değerlendirmelerde bulundu. Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun’un “Erdoğan keşke babam olsa” sözleri üzerinde duran Aysever şunları söyledi:

“Size buradan bir şey sormak istiyorum. Herhangi bir devlet büyüğünü babanız olarak görmek ister miydiniz? Mesela Devlet Bahçeli benim babam olsaydı diyen var mı? Meral Hanım anam olsaydı diyen var mı? Ümit Özdağ ile arkadaş olsaydım, Doğu Perinçek ile akraba olsaydık diyen var mı?”

BÜLENT ERSOY’UN FARKI NE?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Amerika şöyle istiyor. Dünyanın her yerinde erkeklerle erkekler evlensin. Kadınlar da kadınlar evlensin. Ya siz evleneceksiniz, Lut kavmi gibi olacaksınız, haşr bulacaksınız” şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Aysever, Bülent Ersoy’un iftar davetine katılmasına dikkat çekerek “Bülent hanımın hangi özelliği var ki diğer LGBTİ, yani cinsel yönelimi farklı olan insanlara göre farklı bir imtiyazlı duruma sahip de saraya davet ediliyor? Bana sorarsanız burada eşit yurttaşlık hakkı bile ihlal ediliyor” dedi.

Şükriye Tutkun: Keşke Erdoğan babam olsa