En İyi Mobilya Markaları | Gündoğdu Mobilya

Yayın tarihi: 25 Kasım 2022 Cuma 12:49 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2022 Cuma 12:49 pm

İLANDIR

Mobilya alışverişi yapmayı düşünüyor ancak hangi markayı tercih etmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? Sizler için en iyi mobilya markalarından biri olan Gündoğdu Mobilya’yı araştırdık. İşte
detaylar…

Gündoğdu Mobilya Trabzon merkezli bir mobilya markasıdır. Ancak yurtiçi ve yurtdışı mobilya gönderimlerini de gerçekleştirmektedir. Bundan dolayı da ülkemizde yer alan en iyi mobilya markaları arasında olmayı başarmıştır.

“365 Gün Uygun Fiyat” ve “Kendi Yapar, Kendi Satar.” sloganlarıyla tanınan Gündoğdu Mobilya; müşteri memnuniyeti odaklı bir mobilya firması olup; oturma grupları, yemek odası takımı, yatak odası takımı gibi her evin olmazsa olmaz parçalarının üretimi ve satışını gerçekleştirmektedir.

Düğün paketi modelleriyle adından sıkça söz ettiren Gündoğdu Mobilya 130’dan fazla Fabrika Satış Mağazasıyla hizmet vermektedir.

Gündoğdu Mobilya En İyi Mobilya Markaları Arasında

Mobilya markası, uygun fiyata kaliteli mobilyalara sahip olmanızı sağlamaktadır. En iyi mobilya markaları denilince akla gelen mobilya markalarından biri olan firmanın 2022 koleksiyonlarıyla çok farklı bir sürece girdiği görülüyor. Bu da firmanın en iyi mobilya markaları arasındaki konumunu koruyacağını göstermektedir. Gündoğdu Mobilya diğer bilinen markalara göre daha ucuz olduğu
bilinse de kalitesiyle oldukça beğenilmektedir. Gündoğdu Collection 2022

Oturma Grubu Modelleri

Hem modern hem de klasik tasarımlı mobilyaların üretimini yapan Gündoğdu Mobilya, oturma grubu modellerinin konforu ve modernliğiyle büyük beğeni toplamaktadır. Ergonomik tasarımıyla her mekâna uyum sağlayan Gündoğdu Mobilya oturma grupları; kaliteli malzemelerden üretilerek müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. 2022 oturma grubu koleksiyonuyla göz kamaştıran Gündoğdu Mobilya’nın oturma gruplarından bazıları şunlardır:

  • Versace Koltuk Takımı
  • Hazeran Koltuk Takımı
  • Aden Koltuk Takımı
  • Serra Koltuk Takımı
  • Sementa Koltuk Takımı

Firma, koltuk takımı modelleri olarak geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca arzu eden müşterilerine sadece %10 fiyat farkıyla koltuk kumaşı yaptırma imkânının da tanımaktadır. En kaliteli kumaşlarla döşenen oturma grupları fiyatları ise sadece 7.990 TL’den başlıyor.

Yemek Odası Modelleri

Evinizde sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz alanlardan biri de yemek odalarıdır. Bunun bilincinde olan Gündoğdu Mobilya; ürettikleri yemek odası takımları ile de dikkat çekmektedir. Sabit masa takımı veya ortadan açılır masa takımı olmak üzere birçok fonksiyonel yemek masasını satışa sunan Gündoğdu Mobilya; yemek odası modellerinde sağlamış olduğu ergonomiyi yemek odalarının her köşesine taşıyor. Şık ve modern bir yemek odasına sahip olmak istiyorsanız, Gündoğdu Mobilya’nın yemek odalarını güvenle değerlendirebilirsiniz.

Gündoğdu Mobilya bünyesinde bulunan en çok satan yemek odaları sırasıyla şöyledir:

 

  • Evona Yemek Odası
  • Bade Yemek Odası
  • Fulya Yemek Odası
  • Torino Yemek Odası

En çok satan yemek odası modelleri arasında bulunan bu ürünlerin en yeni tasarımlar olduğunu da söylememiz gerekiyor.

8.950 TL’den başlayan fiyatlarla yemek odası takımı satışı yapan firma, müşterilerinin zevklerine göre yemek odaları tasarladığı görülmektedir.

Yatak Odası Modelleri

Gündoğdu Mobilya, tüm dekorasyon temalarına uygun mobilyaları üreten bir firmadır. Öyle ki bu farkını yatak odası takımı modellerinde de ortaya koyuyor.

Yatak odalarında istirahat etmek için konfor şarttır. Bunun için de satın alınacak olan yatak odasının kalitesi çok önemli. Pek tabii ki bu durumda tercih edilebilecek olan mobilya firmasının bilinirliliği önemlidir.

En iyi mobilya markaları arasında yer alan Gündoğdu Mobilya’nın; Versace yatak odasından Hazeran yatak odasına kadar birbirinden güzel ve birbirinden şık ürünleri arasından birine karar vererek yatak odanızda arzu ettiğiniz konfora ulaşabilirsiniz.

Markaya ait diğer yatak odası takımları şunlardır:

  • Lena Yatak Odası
  • Empoli Yatak Odası
  • Carmen Yatak Odası

Gündoğdu Mobilya yatak odası takımları 14.765 TL’den fiyatlarla satışa sunuluyor. Gündoğdu Mobilya’nın yatak odası takımı fiyatlarını inceleyerek bütçenize ve tarzınıza en uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Düğün Paketi Modelleri

Evlilik hazırlığı yapanları ve evini yeniden dekore etmek isteyenleri de düşünen Gündoğdu Mobilya; kendi ürünlerinden hazırlamış olduğu düğün paketleriyle de yoğun ilgi görmektedir.

Çoğunlukla bütçesini düşünen kişiler tarafından tercih edilen düğün paketleri Gündoğdu Mobilya’da oldukça cüzi miktarlarda satışa sunulmaktadır.

  • Empoli Düğün Paketi
  • Fulya Düğün Paketi
  • Carmen Düğün Paketi
  • Versace Düğün Paketi
  • Hazeran Düğün Paketi

Firmanın çok satan düğün paketlerinden bazılarıdır. 29,990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan düğün paketleri mobilya içeriği olarak; koltuk takımı 3+3+1, yemek odası takımı ve yatak odası takımı şeklindedir.

Bir evin ihtiyacı olan tüm mobilyaların yer aldığı düğün paketlerine göz atmak için markanın Online mağazasına göz atabilirsiniz.

Burgan Bank Kampanyası

Gündoğdu Mobilya, satış mağazalarına gelen müşterilerine erkenden yılbaşı süprizi yaparak; Burgan Bank aracılığıyla peşin fiyatına 3 ay ertelemeli +9 taksit kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya göre

kırmızı etiketli ürünler haricindeki tüm ürünlerinde 3 ay erteleme imkânını tanıyor. Üstelik +9 ay taksitle. Kampanyanın vade farksız peşin fiyatına yapılacak olmasıysa çok büyük bir fırsat.

Ülke genelinde +130 mağazasıyla hizmet veren Gündoğdu Mobilya’nın ürün grupları ve diğer fırsatları hakkında detaylı bilgi almak için şimdi Fabrika Satış Mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.