Elon Musk Aplle Vision Pro’yu iPhone 1 ile kıyasladı!

Yayın tarihi: 8 Şubat 2024 Perşembe 10:46 am - Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe 10:51 am

Her adımı olay olan dünyanın en zengin iş insanlarından Elon Musk gündemden düşmüyor. Musk, X’te yaptığı son açıklamada Apple Vision Pro’yu test ettiğini açıkladı. Peki yeni gözlük hakkında ne düşünüyor?

X, Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu X’ten yapmış olduğu paylaşımda, Apple Vision Pro için beklenmedik bir karşılaştırma yaptı.

Apple Vision Pro ön siparişe açıldı

“HAYRANLIK UYANDIRMADI”

Elon Musk, Vision Pro’nun kullanıcı deneyimini tartışan bir gönderiye yanıt verdi. Bu kapsamda Vision Pro hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Musk, Vision Pro’yu denediğini ancak gözlüğün kendisinde “hayranlık uyandırmadığını” dile getirdi.

iPHONE 1 İLE KIYASLADI

X’te paylaşım yapan bir kullanıcı, Vision Pro’nun uzun vadeli deneyimini eleştirdi. İş ve oyun başta olmak üzere günlük hayatta pratik uygulamalara sahip olmadığını ifade etti. Bundan dolayı da Apple’ın kafasının karışık olduğunu belirtti. Musk ise paylaşıma destek vererek iPhone 1 ile kıyasladı. Vision Pro övgülerine anlam veremediğini ima ederek iPhone 1’in bir zamanlar “en iyi telefon” olarak anıldığını söyledi.

“HENÜZ GERÇEKMİŞ GİBİ HİSSETTİRMİYOR”

X CEO’su açıklamasında, “Henüz gerçekmiş gibi hissettirmiyor. Vision Pro’yu denedim ama beni şaşırtmadı. iPhone 1 de harika değildi. Her şey düşünüldüğünde alternatiflerinden daha düşük fayda sağlıyordu, ancak iPhone 3’e kadar tartışmasız en iyi “akıllı telefon” oldu” dedi. Musk, iPhone 3GS ile kıyaslayarak Vision Pro’nun daha fazla testten geçmesi gerektiğini belirtti. Apple’ın artırılmış/sanal gerçeklik konusunda daha fazla deneyime sahip olmasının, daha iyi bir Vision Pro üretmesine yardım olacağını aktardı.

elon musk

X, Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu X’ten yapmış olduğu paylaşımda, Apple Vision Pro için beklenmedik bir karşılaştırma yaptı.

Kaynak: TELE1