Apple Vision Pro ön siparişe açıldı

Yayın tarihi: 23 Ocak 2024 Salı 10:00 am - Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi 5:48 pm

Apple’ın merakla beklenen karma gerçeklik kulaklığı Vision Pro, artık şirketin web sitesi ve ülke çapındaki tüm mağazaları aracılığıyla ABD’de ön siparişe açıldı.

İlgilenen alıcılar, ön sipariş verirken ölçülerin tam olarak oturduğundan emin olmak için yüzlerini Face ID kullanarak bir iPhone veya iPad ile tarayabilirler.

Şirket, Vision Pro’yu kullanıcıların kendilerine mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirebilmeleri için modüler bir sistemle tasarladı; sonuçta bu, 256 GB depolama alanına sahip sürüm için en az 3.499 ABD doları anlamına gelecek.

Daha fazla alana ihtiyacınız varsa 512 GB depolama alanıyla 3.699 ABD doları ve 1 TB depolama alanıyla 3.899 ABD doları tutarında bir maliyete sahip olacaksınız.

Vision Pro

İlginizi çekebilir: Apple Vision Pro’un Pili İçin Özel Klips Geliştirdi

Görüş düzeltmesine ihtiyaç duyan kişiler, ön sipariş verirken Zeiss optik eklentilerini de ekleme seçeneğine de sahip olacaklar. Böylece gözlüklerini artık kulaklığın içinde takmalarına gerek kalmayacak.

Okuyucu özelliğini 99 dolara, reçete eklerini ise 149 dolara alınabilecek. Ancak bunları satın alabilmek için siparişleriyle birlikte güncellenmiş resmi reçeteyi de sunmaları gerekiyor. Ülkemizde satışların ne zaman başlayacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi yok.

Apple’ın yeni ürününün hangi fiyatla satılacağı ise ülkemiz için henüz belirsiz. Ancak detaylar yakında ortaya çıkacaktır.

Huawei AppGallery ve GBox ile Google uygulamalarını yükleme rehberi

Kaynak: TELE1