Ekrem İmamoğlu Topkara çiftinin cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı

Yayın tarihi: 14 Kasım 2022 Pazartesi 7:53 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2022 Pazartesi 7:53 pm

İstiklal Caddesi’nde dün gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden Topkara çifti, bugün son yolculuğuna uğurlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

İstiklal Caddesi’nde dün gerçekleştirilen hain terör saldırısında 6 kişi yaşamını yitirirken, 81 kişi de yaralandı.

Saldırıda hayatını kaybeden Adem ve Elif Mukaddes Topkara çifti, Ayazağa Merkez Camii’nde bugün ikindi vakti kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Yalova Milletvekili Gökhan Zeybek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İMAMOĞLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cenaze töreni sırasında görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

ZEYBEK: TERÖRE KARŞI TOPYEKUN DURMAMIZ LAZIM

Topkara ailesine taziye ziyaretinde bulunan ve aileyi yakından tanıyan CHP Milletvekili Gökhan Zeybek de TELE1’e yaptığı açıklamada gözyaşlarına hakim olamadı.
Zeybek, “Topkara ailesiyle çok yakınlığımız var. Böyle bir cenaze dolayısıyla bir hemşehrimizin öleceği… Pazar günü eşini alıyor normal hava güzel. Herkesin yaptığı gibi. İşte terör böyle bir şey. Bir Palu’lu, bir Adanalı, bir Gümüşhaneli. Gelinimizin babası Rizeli… Teröre karşı topyekun durmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

İstiklal Caddesi’ndeki saldırıda hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlanıyor