Dursun Özbek’ten Ali Koç’un düello teklifine yanıt

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 8:29 pm - Güncelleme: 21 Mart 2023 Salı 8:31 pm

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisini canlı yayına çağıran Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a “Bizi çekmeye çalıştığınız seviyeyi görüyoruz. İşte tam olarak bizim düşmek istemediğimiz seviye budur” yanıtını verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un,Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e yaptığı canlı yayın teklifine yanıt geldi. Koç’a yazılı bir açıklamayla yanıt veren “Üslubunuzu üzüntüyle karşıladım. Yıllardır devam eden başarısızlıklarınızı kapatmak için insanları kandırmaktan, manipüle etmekten vazgeçin” dedi.

Ali Koç’tan Dursun Özbek’e üçüncü kez düello teklifi!

‘BİZİ ÇEKMEYE ÇALIŞTIĞINIZ SEVİYEYİ GÖRÜYORUZ’

Özbek’in açıklaması şöyle:

“Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç, tarafıma yaptığınız çağrı metnini okudum. Kullandığınız üslubu üzüntüyle karşıladım.

Bugün yaptığım konuşmanın metninde geçen bir bölümle size cevap vermek istiyorum. Zira içinde bulunduğunuz ruh halini ve davranışlarınızı çok iyi anlattığını düşünüyorum: ‘Biz, sizinle bu kadar rekabet etmek istemiyoruz. İftiralarla ayak oyunlarıyla rekabeti aşağı çekmeye çalışıyorsunuz, bunu reddediyoruz. Yıllardır devam eden başarısızlıklarınızı kapatmak için insanları kandırmaktan, manipüle etmekten vazgeçin. Köhnemiş bir zihniyetle, kendi taraftarınızı kandırmaki onlara iyi görünmek için uğraşmaktan vazgeçin.’

Son bir ümitle, bizi çekmeye çalıştığınız seviyeyi görüyoruz. İşte tam olarak bizim düşmek istemediğimiz seviye budur.”

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe’yi eleştirmiş; “Sahada maç oynanıyor, devre arasında açıklama yapılıyor. Maçı sahada kazanacağını iddia eden bir kulüp, devre arasında neden açıklama yapar. Önünüzde 45 dakika var. Federasyona, hakemlere baskı yapmak ve kırmızı kartı unutturmak için bunu yapıyorlar. ‘Bizi sistem dışına itiyorlar’ diye devamlı mağdur edebiyatı yapılıyor. Amaç belli, kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak” demişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dursun Özbek’in açıklamalarına yanıt olarak, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum, Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.