DSP adayı Ergenekon Kumpası’na sahip çıkan Aksakal’ı eleştirerek istifa etti!

Yayın tarihi: 26 Mart 2019 Salı 12:56 pm - Güncelleme: 26 Mart 2019 Salı 12:56 pm

DSP Ankara Polatlı Belediye Başkan Adayı Mahir Akkar, Önder Aksakal’ın açıklamalarına tepki göstererek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

DSP’nin Polatlı Belediye Başkan Adayı Mahir Akkar adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Açıklamada ise DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın ‘Ergenekon Kumpası’ sözlerine dikkat çeken Akkar, ‘Sen nerede yaşıyorsun Aksakal? Kumpastan haberin var mı?’ ifadelerine yer verdi.

DSP-AKP işbirliği kanıtlandı!

İşte o ifadeler:

‘Sen nerede yaşıyorsun Aksakal? Adına ‘Ergenekon’ denilen kumpas davalarından haberin var mı?

Bizi Silivri’de sözde yargılayan Mahkeme Heyetleri şimdi ‘Yargıtay Ceza Dairelerinde’ karşımızda sanık olarak hesap veriyorlar. Madem bu düşüncelere sahipsiniz neden beni partinizin Polatlı Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiniz?

Rahatsız olduğum konu sadece bu değil. Başka bir parti (CHP) lehine 2007 yılındaki genel seçimlere girmeyen DSP, şimdi ne olduysa muhalif bir parti görünümünde olmasına rağmen, bu mahalli seçimlerde iktidar partisinin değil, CHP’nin aleyhine söylemlerle propaganda faaliyetlerini sürdürmektedir. Sayın Aksakal doğal rakiplerini değil, sürekli olarak birlikte olabileceği partiyi eleştirmektedir. 2018 Mart ayı başında yaptığı ‘Hangi parti bize daha çok milletvekili kontenjanı verirse onunla ittifak yaparız’ sözlerini nereye koymak gerekir?’

‘UCUZ EMELLERE ALET EDİLMİŞTİR’

‘Rahşan ve rahmetli Bülent Ecevit’lerin kurmuş olduğu DSP’nin ehil olmayan ellerde ve kişisel, ucuz siyasi emellere alet edildiği kanısına varmış bulunmaktayım’

Siyasi parti demek örgüt demek, mücadele ve direniş demektir. DSP’nin elinde şu an sadece tabela, koltuk ve mühür vardır.