Gizli ittifak gün yüzüne çıktı: DSP aracında AKP broşürleri

Yayın tarihi: 15 Mart 2019 Cuma 12:29 pm - Güncelleme: 15 Mart 2019 Cuma 12:29 pm

DSP AKP ittifakı gün yüzüne çıktı. DSP aracına AKP broşürleri yüklenirken görüntülendi.

DSP’nin seçim sürecinde aldığı tavır ciddi eleştirilere sebep olmuştu. Tartışmalar sürerken sosyal medyaya düşen bir video tartışmaların dozunu artırdı.

“who?” isimli twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan videoda DSP aracına AKP broşürlerinin yüklendiği görülüyor. Araçta AKP’nin Çatalca adayı Mesut Üner ve Erdoğan’ın broşürleri yer alıyor. Paylaşımın altında ise çok sayıda yorum geldi.

DSP Genel Başkan Yardımcısına ‘güveni kötüye kullanmaktan’ hapis

DSP’li Önder Aksakal, Erdoğan’ı böyle övdü

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkan adayı olamayan isimlerle havuz medyada boy gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Erdoğan’ı övdü. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine genel başkan olduğu zaman telgraf gönderdiğini söyleyerek çok duygulandığını ifade etti. DSP’li Önder Aksakal

Atatürk düşmanı gazete, havuz medya gibi mecralarda konuşmaya devam eden DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı’ programında Didem Arslan Yılmaz’ın sorularını yanıtladı.

DSP, AKP’li ismi aday gösterdi… ‘işbirliği iddiaları gündeme geldi’

Aksakal, şunları söyledi:

‘SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ…’

Sayın Cumhurbaşkanı ile birkaç kez temasım oldu. Rahmetli Mustafa Koç’un cenazesinde ve resepsiyonda bir araya geldik. Sağ olsun kendileri herkesle tokalaşır. Ancak Kılıçdaroğlu ile hiç yan yana gelmedik. Ben genel başkan oldum, ertesi sabah sayın Cumhurbaşkanımızın telgrafı masamın üzerindeydi. Çok sağ olsunlar bizim için duygulandırıcı bir olay.