Dr. Evren Gökeşme; dudak dolgusu fiyatları

Yayın tarihi: 27 Ocak 2021 Çarşamba 1:35 pm - Güncelleme: 28 Ocak 2021 Perşembe 1:37 pm

İnsanların farklı beklentilerini karşılamak için dudak dolgusu, burun dolgu ya da göz altı ışık dolgusu gibi operasyonlar gerçekleştiriliyor. Bunun yanında insanlar bu tür operasyonları son yıllarda gelişen teknolojiler nedeni ile oldukça kısa sürelerde gerçekleştirebiliyorlar. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu tür operasyonları daha kolay ve ucuz yoldan gerçekleşmesi de mümkün oluyor.

Genellikle bu tür operasyonlar çeşitli dolgu malzemelerinin kullanılması ile gerçekleştiriliyor. Dolgu malzemesinin cerrahi yöntemler dışında uygulanması ile basit ve kısa süren operasyonlar ile hastaların kısa sürede beklentilerinin karşılanması sağlanıyor. Bu açıdan bu operasyonlar son yıllarda beklentileri karşılayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Birçok sağlık merkezinde bu operasyonlar uygulanıyor.

Dermatoloji Uzmanı – Uzm.Dr.Evren Gökeşme Hakkında:

2007-2010 yıllarında Kıbrıs’ta mecburi hizmetimi tamamladım. 2010-2014 yılları arasında GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde ihtisas eğitimini tamamladım ve 2014 yılında “Dermatoloji Uzmanı” ünvanı aldım.

2014-2016 yılları arasında Estetik ve Kozmetik Dermatoloji alanında hizmet veren özel bir tıp merkezinde klinik şefi ve konsültan hekim olarak hizmet verdim.

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji, hekimliğe adımımı attığım günden beri içimdeki en büyük tutkuydu. Hergün gelişen ve çeşitlenen pek çok işlemi barındıran mesleğimi daha özgürce icra edebilmek ve hastalarıma daha kaliteli hizmet sunabilmek için 2016 yılında kendi kliniğimi açtım.

Klinik olarak amacımız, Estetik ve Kozmetik Dermatoloji alanında teknoloji ve bilimsel yayınları yakından takip ederek, fark yaratan işlemleri hastalarımıza sıcak bir ortamda sunmaktır.

Yaptığımız işlemlerin her basamağında kullanılan ürün ve cihazları titizlikle belirliyoruz. Çünkü insan sağlığı ile uğraşmak ciddi bir iştir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Gözaltı ışık dolgusu fiyatları ve diğer estetik operasyonları fiyatları benzerlik gösteriyor. Bunun yanında bu operasyonlar ile ince dudak sorunlarının ortadan kaldırılması ve daha dolgun dudak görünümü elde edilmesi de mümkün olabiliyor. Günümüzde birçok sağlık kuruluşunda bu tedavi yöntemi uygulanıyor. Tedavi genellikle küçük iğneler yolu ile anestezik krem uygulanarak gerçekleştiriliyor.

Bunun yanında bu tedavi sonrasında iyileşme sürelerinde de gelişmeler meydana gelebiliyor. Günümüzde birçok insan gündelik işlerini aksatmadığı için ve kısa sürdüğü için bu tedavi yöntemini tercih ediyor. Aynı zamanda bu özellikleri ile hastalar için kansız bir yöntem olarak öne çıkıyor. İnsan cildi ile uyumlu ve yabancılık çekmeyen bir yöntem olan bu yöntem ile hastaya Hyalunorik asit salgılanması mümkün olabiliyor.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Öncelikle hastanın ilgili dudak bölgesine lokal anestezi uygulanıyor. Tabii daha öncesinde hastanın beklentileri kayıt altına alınarak ona göre çözüm üretiliyor. Dudak dolgusu fiyatları farklı sağlık merkezlerinde farklı olabiliyor. Fakat tedavi yöntemi genellikle benzer oluyor.

Günümüzde bu tedavi yönteminde kullanılan Hyalunorik asit sayesinde daha doğal bir dolgu malzemesi tercih edilmiş oluyor. Aynı zamanda bu tedavi için deneyimli hekimlerin yüksek başarı sağlaması da mümkün olabiliyor.

Burun Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Maliyetleri açısından bakıldığında hastaların cerrahi yöntemlerden daha fazla ekonomik bulduğu görülebilir. Burun dolgusu fiyatları en önemli avantaj olarak öne çıkıyor. Bunun yanında bir diğer avantaj ise hastaların tedavisinin ve taburcu olma sürelerinin kısa sürmesidir.

Burun dolgusunun avantajlarından birisi de işlem sonrasında gerekli değişikliklerin yerine getirilmesi oluyor. Gereken değişiklikler hızlı bir şekilde yerine getirilerek hastanın tedavi süreçleri tamamlanmış oluyor. Günümüzde birçok hastanın tedavisinde bu sistem kullanılıyor.

Gözaltı Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Benzerlik gösteren gözaltı ışık dolgusu sayesinde daha genç görünmek için çok para harcamaya gerek kalmıyor. Aynı zamanda bu tedavi yöntemi nispeten basit bir yöntem olduğundan da tercih ediliyor. Seans sürelerinin kısa olması ve tek seansın işe yaraması bu tedavi yöntemini diğer tedavilerin önüne geçiriyor.

Ülkemizde çeşitli klinikler bu tedavi için hizmet veriyor. Tedavi öncesinde uygulanacak bölgeye gereken kremler sürülerek hastanın iyileşme sürelerinin kısalması da sağlanmış oluyor. Birçok farklı hastada uygun sonuçlar elde edilebiliyor.

Gözaltı Işık Dolgusu Fiyatları

Gözaltı ışık dolgusu fiyatları tek seans üzerinden hesaplanıyor. Aynı zamanda bu tedavi yönteminde eğer doktor karar verir ise yeni bir seans ile işlemlere devam edilmesi de mümkün olabiliyor. Birçok tedavi yöntemi arasından fiyat olarak öne çıkıyor.

Bu tür estetik operasyonlar ile insanlar daha genç görünebiliyor. Gözaltı ışık operasyon sayesinde daha dolgun gözaltları oluşturmak da mümkün olabiliyor. Dudaklarında hasar olan insanlar genellikle dudak dolgusu operasyonlarını kullanıyor. Bir diğer estetik operasyon olan burun operasyonu ile burun sorunları giderilebiliyor.