Dolandırıcının performansı Yeşilçam filmlerini aratmadı! Kendini arabanın önüne böyle attı

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 12:17 pm - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 12:27 pm

Bursa’da dolandırıcılık yapmak için kendisini arabanın önüne atan kadının görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı. Olaya tanık olan bir esnaf, “Bu yeni dolandırıcılık sistemi olmuş. Kimse böylelerine inanmasın” dedi.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir dolandırıcının para almak için kullandığı yöntem Yeşilçam filmlerini aratmadı. Caddede bekleyen bir kadın gözüne kestirdiği otomobilin önüne atladı. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına yansırken, olaya tanık olan bir esnaf, ” Otomobil şoförünü kandıramadığını anlayınca, ‘benim suçum, ben kendim yaptım’ deyip yerden kalktı” dedi.

KENDİNİ ARACIN ÖNÜNE ATTI

Olay, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yol kenarında bekleyen kimliği belirsiz kadın, hızını gözüne kestirdiği otomobilin önüne doğru yürüdü. Kadının geldiğini gören şoför de yavaşlayarak durdu. Otomobilin durduğunu gören kadın, aracın kaputu üzerine kendini attıktan sonra asfaltın üzerine yattı.

“KİMSE BÖYLELERİNE İNANMASIN”

Kadının yaptığı oyunu anlayan şoför, durmayarak yoluna devam etti. Yaşananları gören çevre esnaf ise, “Biz oturuyorduk. Sonra kadının otomobilin önüne atladığını gördük. Ne olur olmaz diye yayına gittik. Bu yeni dolandırıcılık sistemi olmuş. Kimse böylelerine inanmasın. Otomobil şoförünü kandıramadığını anlayınca, ‘benim suçum, ben kendim yaptım’ deyip yerden kalktı” diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İHA