Dilan ve Engin Polat ifade vermeye getirildi, Banu Parlak göbek attı

Yayın tarihi: 14 Kasım 2023 Salı 3:40 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2023 Salı 3:48 pm

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin iş yerinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada ifade vermesinin ardından Banu Parlak dans ettiği anları paylaştı.

Dilan Polat ve Engin Polat şarkıcı Banu Parlak’ın İstanbul Bahçeşehir’de bulunan güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamın ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi. Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat burada savcılığa ifade verdi. Üç isim ifade işlemleri sonrası tutuklu bulundukları Silivri Cezaevi’ne geri götürüldü.

Banu Parlak, Polat çiftinin ifadeye götürülmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Parlak, açıklamasının ardından dans ettiği anları paylaştı.

‘ÇOK MUTLUYUM’

Parlak’ın açıklaması şu şekilde:

“Kurşunlanma olayıyla ilgili yeni gelişmeler var. Duyduğumuza göre ifade için Küçükçekmece Adliyesi’ne götürülmüşler. Biz de sizler gibi bekliyoruz ne olacağını. Yani bu şu demek oluyor; bir gelişme var ki ifade için tekrar çağrılıyorlar. O yüzden çok mutluyum. Dediğim gibi dosyada gizlilik olduğu için çok fazla bilgi sahibi değilim. Herhangi bir bilgi gelirse sizlerle paylaşacağım”

Engin Polat ve Dilan Polat’a silahlı saldırıya azmettirmeden tutuklama talebi