Dilan Polat’tan hastaneden video: Hesabımı ben kapatmadım, kapattılar

Yayın tarihi: 29 Eylül 2023 Cuma 2:10 pm - Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma 3:03 pm

Hakkında çıkan kara para aklama iddialarının ardından Instagram hesabının kapatıldığı görülen Dilan Polat, bir video yayınlayarak hesabını kendisinin kapatmadığını, başkaları tarafından kapatıldığını söyledi.

Dilan Polat’ın sahibi olduğu Dilan Mücevherat’ın 6 ayda sadece 15.000 TL vergi ödediği iddia edildi. İddialar üzerine Dilan Polat’ın hesabının kapandığı görüldü.

Instagram hesabının kapatılmasının ardından Polat ‘dilanpolatkankalar’ isimli Instagram hesabından bir video paylaştı. Polat videoda, “Benim de artık konuşma vaktim var. Haraç kesmek isteyenler, hakkında kötü haberler yaparım tekerlekli sandalye adı altında benden 500-600 bin TL para isteyenler… Vermedim diye sürekli hakaret edenler, hakkımda karalama kampanyası yapanlar en sonunda hesabımı da kapatmışlar. Etkileşim için bana iftira atan kişiler 3-4 gün önce benden yardım istiyordu. Nelerle karşı karşıyayım susuyorum. Ben de bir insan evladıyım. Para verip kimseyi susturmadığım için bugün bunlarla karşılaşıyorum. Hepsine dava açtık. Allah sizin belanızı versin” ifadelerini kullandı.

Dilan Polat Instagram hesabını kapattı

Kara para aklama suçlamasıyla karşı karşıya kalan Dilan Polat gözyaşları içerisinde kaldı: Biz gibi insanlara nasıl yakıştırdılar?