Diablo 4’ün 3. sezonunda ne gibi farklılıklar olacak

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 25 Aralık 2023 Pazartesi 10:58 pm

Blizzard, Diablo 4’ün 3. sezonu hakkında halen bir açıklama yapmadı. Fakat dedikodu kazanında bu konuyla ilgili pişen bir söylenti var.

Diablo 4, Kan Sezonu yani 2. sezonla birlikte biraz daha toparlandı. Blizzard’ın 3. sezonla birlikte oyunu daha iyi hale getirmesi bekleniyor. Şirkete yakın kaynaklara göre yeni sezonda yeni Uber boss Andariel olacak. Kan Sezonu içinde Uber boss Duriel olmuştu, 3. sezonda Andariel’in yer alması şaşırtıcı değil. Büyük ihtimalle 3. sezon içeriği ocak ayının 2. haftasında özel canlı yayınla açıklanır.

Diablo 4 oyuncuları karakterlerinin kaçınırken, hareket ederken veya atla bir yere giderken neredeyse görünmeyen çok küçük engellere takılı kalmasından da şikayetçi. Sosyal medya ve topluluk platformlarında yazılanlara bakarsak, küçük taşlar, çıkıntılar veya benzer cisimler gereksiz engeller oluşturuyor. Zindanlarda da bu durumun yaşandığına dikkat çeken oyuncular, bazen karakterlerinin bu engellere takılıp hareket edemediğini ve boşuna öldüğünü söylüyorlar. Şikayet edilen durum Diablo 4 ilk çıktığında da dile getirilmişti. Blizzard’ın takılma sorununu 3. sezonda detaylı şekilde ele alıp düzeltmesi bekleniyor.

 

Diablo 4

 

İlginizi çekebilir: Butcher dışında başka boss’lar da var

Bu arada Blizzard’ın Diablo 4 ek paketi Vessel of Hatred’i 100 dolardan satışa sunmak gibi planı olduğu ortaya çıktı. YouTube kanalı Bellular News’e göre Blizzard bir oyuncuya gizli anket gönderdi. Sızdırılan bu ankette 50, 70, 80 ve 100 dolarlık dört farklı fiyatlandırma seçeneği var. Her seçenek oyun içi para birimi Platin dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor.

DLC’nin 50 dolarlık sürümü bir tane Unique eşya sunarken, 100 dolarlık sürümde ise efsanevi bir özelliğin kilidi açılacak, daha fazla platin para içerek ve ek pakete daha erken erişim imkanı sağlayacak. Ancak oynanışı etkileyen efsane özellik veya Unique eşya gibi ekstralar Blizzard’ın işi iyice pay-to-win özelliğine dayandırdığını gösteriyor.

Yeni iPad Pro’ların Ekran Sevkiyatı Gelecek Ay Başlıyor

Kaynak: TELE1