Devlet Bahçeli’nin hedef aldığı Haluk Levent’i MHP’li vekiller ziyaret etmiş

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 11:38 am - Güncelleme: 14 Şubat 2023 Salı 11:45 am

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin hedef aldığı Haluk Levent ve AHBAP derneği MHP’li Milletvekilleri tarafından ziyaret edildiği ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7,5’lik iki deprem sonrası 30 binden fazla vatandaş hayatını kaybederken 100 bine yakın vatandaş da yaralandı. Bu süreçte dünyanın birçok ülkesinden arama kurtarma ekibi, Türkiye’den AFAD başta olmak üzere STK’larla beraber madenciler ve gönüllüler afet bölgesine yardıma koştu.

Günler sonra ortaya çıkan Bahçeli AHBAP ile BaBaLa TV’yi hedef aldı

Arama kurtarma çalışmalarını Ankara’dan izlediğini söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli afet bölgesindeki STK’lardan biri olan AHBAP derneği ve başkanı Haluk Levent ile yardımların toplanması ve organizesi için ilk günden beri çalışmalara katılan Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.

MHP’Lİ VEKİLLER DESTEK OLMUŞ “AFAD DA BİZİM AHBAP DA BİZİM”

Devlet Bahçeli, Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef alırken, MHP Milletvekillerinin AHBAP derneğini afet bölgesinde ziyaret ettiği ortaya çıktı. MHP’li Lütfi Kaşıkçı’nın kendisine ait resmi sosyal medya hesabından, Haluk Levent ile yayınladığı videoya ” Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da bizim.” notunu bıraktığı görüldü.