Derbide oyuna giren Arda Turan’ın son hali tepki topladı

Yayın tarihi: 11 Nisan 2022 Pazartesi 10:24 am - Güncelleme: 11 Nisan 2022 Pazartesi 10:24 am

Galatasaray’ın 2-0 yenildiği derbinin son 10 dakikasında maça giren Arda Turan kilolu halleri dikkat çekti. 35 yaşındaki futbolcunun oyuna alınması sarı kırmızılı taraftarın büyük tepkisini çekerken; bir taraftar “Arda hocam kusura bakma uyandırdık” ifadesinde bulundu.

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Oldukça etkisiz bir futbol ortaya koyan Galatasaray’da eleştirilerin hedefi haline gelen teknik direktör Domenec Torrent’in Arda Turan hamlesi de gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Derbide kazanan Fenerbahçe

KİLOSU VE BEYAZLAMIŞ SAKALLARI GÜNDEM OLDU

Uzun bir süre sonra takıma dönen ve Fenerbahçe kafilesinde yer alan Arda Turan, 84. dakikada Kadıköy’de Gomis’in yerine oyuna girdi. 35 yaşındaki Arda Turan’ın kilo almış ve sakalları beyazlamış görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu.

OYUNDA KALDIĞI 10 DAKİKADA ETKİSİZDİ

Bu sezon sadece 4 maçta sadece 47 dakikada görev alan Arda Turan, Fenerbahçe karşısında son 10 dakikada etkili olamadı. Kötü geçen sezonu derbi mağlubiyeti ile tamamlayan Galatasaray’da taraftarlar da Arda Turan’ın oyuna alınmasına isyan etti.