Depreme canlı yayında yakalanan Twitch yayıncısı çöken binadan şans eseri kurtuldu!

Yayın tarihi: 7 Şubat 2023 Salı 11:08 am - Güncelleme: 7 Şubat 2023 Salı 11:08 am

Twitch yayıncısı Burak Şener Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 büyüklüğünde depreme Twitch canlı yayınında yakalandı. Deprem nedeniyle yayın kesildi, Şener yıkılan binadan kendi imkanlarıyla çıktığını söyledi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü AFAD’dan 7,7 olarak açıklanırken Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ı da sarstı.

Twitch yayıncısı Burak Şener Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 büyüklüğünde depreme Twitch canlı yayınında yakalandı.

10 ili yıkan deprem felaketinde ikinci gün! Acı katlanarak büyüyor

CANLI YAYINDA DEPREME YAKALANDI

Sabah 04.17’de Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,7 şiddetindeki depreme popüler canlı yayın platformu Twitch’te yakalanan Kırmızı Kep kullanıcı adlı Burak Şener, depremi ilk sallantıda fark ederek kendini masanın altına sakladı.

“ÇOK KÖTÜ, BİNA YIKILACAK

“Şiddetin artmasıyla beraber masanın altından takipçilerine seslenen Şener, “Arkadaşlar çok kötü, bina yıkılacak” dedi. Şener’in sözlerinin ardından depremin şiddeti arttı ve canlı yayın kesintiye uğradı.

SAATLER SONRA İLK MESAJ

Yayının kesilmesinin ardından kendisine ulaşılamayan Şener saatler sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Şener paylaşımında, “Arkadaki binanın 7. Katından, merdivenlerin hasar görmemesi sayesinde mucizevi şekilde dışarı çıkabildik. Karşımızdaki 2 tane 10 katlı apartman. Gözümüzün önünde insanlar can verdi. Bu çaresizliği anlatamam. Olaydan yaklaşık 24 saat sonra ilk defa internete eriştiğim için atabildiğim her şeyi atıyorum. Şarjım çok az.” ifadelerini kullandı.