Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç tek celsede boşandı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 3:51 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 3:51 pm

Sanatçılar Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti tek celsede boşandı. Davaya ayrı ayrı gelen çift, birbirinden bir talepte bulunmadı.

Boşanma kararı alan sanatçılar Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin davası Adalar Adliyesi’nde görüldü. Demet Özdemir adliyeye yalnız girerken Koç yakın arkadaşı Tolga Akış ile geldi.

Magazin Kuryesi’nin haberine göre çift Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde ortaklaşa açtıkları davada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Özdemir avukatı Duygu Bostancı ve Koç avukatı Ayşegül Mermer ile beraber katıldıkları davada birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi. İkili dava sonrası soruları yanıtsız bıraktı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in boşanmasına ‘Özür dilerim’ engeli

‘EVLİLİĞİMİZİ YÜRÜTEMEDİK’

Geçen haftalarda Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor