Dehşet anları kamerada! Gasp etmek için öldürdüler

Yayın tarihi: 9 Aralık 2021 Perşembe 6:18 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2021 Perşembe 7:27 pm

Beyoğlu’nda yolda yürüyen yabancı bir turist, kendisini gasp etmek isteyen 3 kişinin saldırısına uğradı. Boynuna yumruk atılan yabancı turist, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kanadalı bir turistin, gaspçılar tarafından boynuna yumruk atıldıktan sonra hayata veda ettiği görüntüler kameralara yansıdı. Olay geçtiğimiz günlerde, Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Kanadalı B.H.J. yürüdüğü esnada yanına yaklaşan iki şahıs tarafından gasp edilmek istendi. A.Y isimli şahıs Kanadalı turistin boğazına yumruk atarak yere düşürdü. Ardından M.D. ve D.C. yere düşen turistin cep telefonu ve cüzdanını gasp ederek olay yerinden kaçtı. Yumruk atan şahsın turisti yerden kaldırmaya çalıştığı görüntüler kameralara yansırken, saldırgan bir süre sonra olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajı yapılan turisti ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

YUMRUK ATAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerasından eşkalini tespit ettiği A.Y’yi Eyüpsultan’da yakalarken, saldırganın yanında duran iki kişiyi ise Beyoğlu’nda yakalayarak gözaltına aldı. Yumruk atan A.Y. “Kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.D. ve D.C. ise serbest bırakıldı.