Defne Joy Foster ölümünün 11. yılında mezarı başında anıldı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2022 Çarşamba 5:31 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 5:31 pm

Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde ölü olarak bulunan Defne Joy Foster, ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Sihirli Annem’in sevilen dizisinde hafızalara kazınan Defne Joy Foster, Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde fenalaşmış daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Ölümünün üzerinden 11 yıl geçen Defne Joy Foster, bugünde ailesi ve arkadaşları tarafından unutulmayarak mezarı başında anıldı.

“HAYATINA DEVAM EDEMEYEN TEK BİR KİŞİ VAR; ANNESİ”

Her yıl yakın arkadaşı Defne Joy Foster’ı mezarı başında anmaya çalışan  Ayşegül Mermer, “Hakikaten on bir yıl, koskoca on bir yıl oldu. Her ölen geride büyük bir sızı, acı bırakıyor. Bu hayatın ve ölümün gerçeği, acısı. Dualarımızı gönderiyoruz. Aslında biz burada bir şekilde hayatımıza devam edebiliyoruz ama hayatına devam etmeyen tek bir kişi var. O da annesi. Gün geçmiyor ki ağlamadığı bir gün olsun. Tabii ki onun için çok acı bir şey” dedi.

“BU CEZA VİCDANLARI RAHATLATTI MI?”

“Dava yıllar önce bitti. Tedbirsizlik, yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten bir ceza aldı. Bu ceza vicdanları rahatlattı mı? Rahatlatmadı. Öleni de geri getirmedi. Orada çok büyük bir ihmal vardı. Bir saate yakın hastaneye götürülmemiş ve acil servis aranmamıştı. İhmal dolayısıyla bir ceza aldı fakat bu vicdanları rahatlatan bir ceza değildi. Annesi ile de az önce konuştuk. Düşmüş ve ayağını incitmiş. Zaten yetmiş yedi yaşında kendisi. Şu an Kuşadası’nda yaşıyor. Kızına selamlarını iletti.”

Defne Joy Foster aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu… Gökçek’in bu sözleri hâlâ hafızalarda