Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye teşekkür

Yayın tarihi: 10 Ekim 2023 Salı 9:02 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2023 Salı 9:05 pm

Gelecek Partisi, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun TBMM Genel Kurulu’ndaki sıra probleminin çözülmesi nedeniyle MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ettiğini duyurdu. Açıklamada Bahçeli’nin MHP grubunun Gelecek-Saadet Grubu ile temas ve işbirliği içinde olacağını vurguladığı bilgisine yer verildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, Saadet-Gelecek Grubu’nun TBMM Genel Kurulu’nda oturma düzeni ile ilgili talebinin MHP Grubu’nun sıralarından feragat etmesi ile çözülmesi dolayısıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini ilettiği açıklandı.

Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Davutoğlu Sayın Bahçeli’ye Saadet-Gelecek Meclis Grubunun TBMM Genel Kurulunda oturma düzeni ile ilgili eşitlik ilkesine dayalı haklı talebinin yerine getirilmemesi dolayısıyla ortaya çıkan sorunun MHP sıralarından feragat ederek yer vermek suretiyle aşılmasında gösterdiği siyasi olgunluk ve nezaket için teşekkürlerini iletmiş, MHP lideri Sayın Bahçeli ise görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek MHP grubunun TBMM bünyesinde Gelecek-Saadet Grubu ile temas ve işbirliği içinde olacağını vurgulamıştır.”

Saadet-Gelecek Partisi grubunun Meclis’teki yer sorununu Bahçeli çözdü