Daryl Dixon çok beğenildi

Yayın tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 11:58 pm

Henüz sadece iki bölüm yayınlandı ve The Walking Dead: Daryl Dixon izleyicileri Norman Reedus liderliğindeki devam filmi hakkında iyi yorumlar yağdırıyor.

Orijinal dizinin ilk sezonu ve Fear the Walking Dead’in 3. sezonu gibi zombi serisinin en sevilen bölümleriyle karşılaştırıldığında hayranlar son zamanlarda Reddit’te bu son seriyi “şaşırtıcı” ve “özel” olarak tanımlamaya başladılar. The Walking Dead’in 11. sezonundaki olaylardan bir süre sonra geçen Daryl Dixon değişik bir konuyu anlatıyor. Yapımla aynı adı taşıyan ve hayatta kalan son kişinin Marsilya’da bir kumsalda yıkanmasını ve bir rahibe tarafından kısa sürede genç bir oğlan olan Laurent’i feribotla götürmekle görevlendirilmesini anlatıyor. Rahibe Isabelle (Clémence Poésy) ile takım oluşturan Daryl, bu teklifi kabul ederek güce aç bir siyasi liderle dolu tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon

 

İlginizi çekebilir: The Walking Dead’in Yeni Fragmanı yayınlandı

Seri şimdiden çok fazla sevildi. Hayranlardan birisi ” Yeni seriyi gerçekten çok seviyorum. Tamamen farklı bir havası ve hissi var, Gerçekten çok iyi” diye yazdı. Walking Dead hali hazırda hayranlar tarafından çok fazla sevilen bir yapım ve yeni serinin de ciddi anlamda sevilmesi şaşırtıcı değil. Bu kapsamda ciddi beğeni toplayan yapım gelecek bölümlerinde de hayal kırıklığı yaratmayacak diyebiliriz. Şimdiden ciddi puanlar alan yapım bundan sonra da aynı şekilde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek.

Acer Iconia Tab P10 : Günlük kullanım ve eğlence için geliştirildi