CSKA Moskova Yusuf Yazıcı’nın golleriyle farklı kazandı

Yayın tarihi: 20 Mart 2022 Pazar 4:36 pm - Güncelleme: 20 Mart 2022 Pazar 4:42 pm

Rusya Premier Lig’in 22’nci haftasında CSKA Moskova, sahasında Rubin Kazan’ı 6-1 mağlup etti. Ev sahibi ekipte milli oyuncu Yusuf Yazıcı,  hat-trick yaptı.

Rusya Premier Lig’in 22’nci haftasında CSKA Moskova, Rubin Kazan’ı konuk etti. CSKA Arena’da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 5’inci dakikada Yusuf Yazıcı’nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. 11’inci dakikada Gbamin, 24’üncü dakikada Medina ve 26’ncı dakikada Carrascal ile 3 gol daha bulan CSKA Moskova, skoru 4-0’a getirdi. Rubin Kazan, Kuchaev’in 38’inci dakikada attığı gol ile farkı 3’e indirdi: 4-1. 44’üncü dakikada deplasman ekibinde Lomovitskiy 2’nci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Milli oyuncu Yusuf Yazıcı, 67’nci dakikada attığı gol ile skoru 5-1’e getirdi. 86’ncı dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Yusuf, kendisinin 3’üncü, takımının 6’ncı golünü kaydetti. Milli oyuncu, 90’ıncı dakikada yerini Akhmetov’a bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca CSKA Moskova, sahadan 6-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından ev sahibi ekip puanını 42’ye yükseltirken Rubin Kazan ise 25 puanda kaldı.

YUSUF YAZICI FIRTINASI DEVAM EDİYOR

Ocak ayındaki ara transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekibi Lille’den kiralık olarak CSKA Moskova’ya katılan Yusuf Yazıcı, sergilediği performans ile dikkat çekiyor. Rubin Kazan karşısında da 3 gol kaydederek takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan Yazıcı, CSKA formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 6 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. 25 yaşındaki oyuncu, CSKA Moskova ile sergilediği başarılı performansın ardından tekrardan A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna da çağrıldı.

YUSUF YAZICI’YI SKANDAL BİR VİDEO İLE TANITMIŞLARDI

CSKA Moskova’ya transfer olan Milli futbolcu Yusuf Yazıcı skandal bir video ile tanıtılmıştı. Videoda, Yazıcı takıma, “Bir sürü Nataşa var” sözleriyle sosyal medya hesabından çağrılmıştı. Gelen tepkilerin ardından videoyu yayından kaldıran CSKA Moskova’da, kulübün televizyon müdürü Katerina Kirilcheva, tüm kadınlardan ve videodan habersiz olan Yusuf Yazıcı’dan özür dilemişti.

 

 

Schalke, Gazprom ile sponsorluğunu sonlandırdı!