Cani erkek, cinsel içerik üreticisi eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Yayın tarihi: 25 Ocak 2024 Perşembe 2:55 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2024 Perşembe 3:15 pm

Rusya’da 26 yaşındaki cinsel içerik üreticisi Anastasia Grishman, kocası Dmitry Khamlovsky tarafından 22 kez bıçaklanarak öldürüldü.

26 yaşındaki cinsel içerik üreticisi Anastasia Grishman, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde yaşadığı apartman dairesinde kocası 24 yaşındaki kocası Dmitry Khamlovsky tarafından 22 kez bıçaklanarak öldürüldü. Katil koca, karısının öldüğünün ortaya çıkmaması için, karısının telefonuna gelen mesajlara cevap verip sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Daha sonra bir süre haber alamayan bir arkadaşının polise haber vermesi üzerine eve gelen ekipler, Anastasia’nın parçalanmış cesedini banyo küvetinde buldu.

KISKANÇLIKTAN DOLAYI KARISINI ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli olarak gözaltına alınan Dmitry, ilk önce polise karısının ruhsal problemleri olduğunu ve kendisine “Beni öldürmeni istiyorum” dediği için eşini öldürdüğünü söyledi. Daha sonra karısının internet üzerinden sattığı cinsel içerikli görüntüler nedeniyle kıskançlık krizine girdiği için eşini öldürdüğünü itiraf etti.

CESEDİ BANYO KÜVETİNE ATTI

Dmitry, polise karısını yatak odasında sırtüstü yattığı sırada bıçakladığını daha sonra cesedi banyo küvetine attığını söyledi.

Eşini sırtından bıçaklayarak öldüren erkekten pes dedirten savunma

Kaynak: TELE1