Cinci Melih Gökçek İstanbul’a yeni taksi plakası verilmemesini bakın nasıl açıkladı!

Yayın tarihi: 26 Kasım 2020 Perşembe 8:59 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2020 Perşembe 8:59 pm

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar akıllara “Üç harflilerle insanları esir almak mümkün.” sözlerini getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek Twitter hesabından ‘ilginç’ bir paylaşım yaptı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’a yeni 6 bin taksi teklifinin, hükümet temsilcilerinin çoğunlukta olduğu UKOME tarafından 3. kez reddedilmesine ilişkin yorum yapan Gökçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“HDP’ye verilen söz 2 bin 500 yeni taksip plakası. HDP, bu taksiler vasıtasıyla özel bir istihbarat ağı kurmayı planlıyor… Ekrem, HDP desteği için bu 6 bin taksi plakası işine çok önem veriyor… Fakat bugün itibarıyla oyun bozuldu inşaallah…”

“MARTI’DAN DA PAY VERECEKMİŞ”

Gökçek’in paylaşımına Twitter kullanıcılarından da yanıt gecikmedi.

Gökçek’i tiye alan paylaşımların bazıları ise şöyle:

NE OLMUŞTU?

Gökçek’in ‘garip’ paylaşımı akıllara CNN Türk’te katıldığı bir televizyon programında kullandığı ifadeleri getirdi. Gökçek, programda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Fethullah Gülen, üç harflilerle insanları esir alıyor. Bu mümkün tabiki de. Bakın etrafınızdaki bir çok insanın özellikle bazı zamanlarda belli konularda esir alındığı sonra gidip belli şekilde kurtarıldığı aşikar.”