Cimbom artık son virajda! Galatasaray Molde maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2023 Salı 9:13 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 Salı 9:15 am

Galatasaray bu sene olmazsa olmaz hedefi Şampiyonlar Ligi için son viraja girdi. Sarı- Kırmızılı ekip Norveç’te Icardi’nin yıldızlaştığı maçta 3-2 yendiği Norveç ekibi Molde’yi bu sefer Rams Park’ta ağırlayacak. Peki Galatasaray Molde maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı hangi kanalda? Galatasaray Molde maçı şifresiz kanalda mı? İşte tüm soruların cevapları…

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grupları için tek bir adımı kaldı. Play-Off ilk maçında Molde’yi deplasmanda Mauro Icardi’nin şov yaptığı maçta 3-2 deviren Cimbom, rövanşta sahaya çıkacak. Taraftarı önünde tur biletinden başka bir şey düşünmeyen Galatasaray; zafere ulaşması halinde minimum 30 milyon Euro’luk da gelirin sahibi olacak. Okan Buruk, Molde maçı öncesinde, “Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Hedefimiz gruplara girmek. Sadece Galatasaray için değil, Türk futbolu için de önemli” dedi. Sarı-Kırmızılılar, gruplara kalması halinde ülke puanına da dev bir katkı vermiş olacak. Cim Bom, adını Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdırırsa ülke puanına da bin bonus puan getirmiş olacak. Böylece Türkiye, ülke sıralamasında İskoçya’yı geçip, 9. sıraya yerleşecek.

Galatasaray – Molde maçı hangi kanalda? Galatasaray – Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Rams Park’ta oynayacak ve saat 22.00’de başlayacak Galatasaray – Molde maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Galatasaray – Molde muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Midtsjö, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Icardi

Molde: Karlstrom, Bjornbak, Ellingsen, Haugan, Eriksen, Breivik, Haggenheim, Haugen, Knudtzon, Eikrem, Brynhildsen

GALATASARAY HANGİ KOŞULLARDA TUR ATLAR?

İlk maçta rakibini 3-2’lik skorla deviren Galatasaray’a, tur için beraberlik dahi yetiyor. Molde’nin tek farklı galibiyetlerinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Norveç ekibinin en az 2 farklı kazanması durumunda ise Cim Bom gruplara kalamayacak.

LUCAS TORREİRA GERİ DÖNDÜ

Galatasaray’da kırmızı kart cezasını Molde ile Norveç’te oynanan ilk maçta tamamlayan Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, Okan Buruk’un görev vermesi halinde Molde ile oynanacak rövanşta görev alabilecek. Öte yandan UEFA’ya bildirilen listede isimleri yer almayan; Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech ise görev alamayacak.

TÜRKİYE 9’A YERLEŞECEK

Sarı-Kırmızılılar, bugün gruplara kalması halinde ülke puanına da dev bir katkı vermiş olacak. Cim Bom, adını Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdırırsa ülke puanına da bin bonus puan getirmiş olacak. Böylece Türkiye, ülke sıralamasında İskoçya’yı geçip, 9. sıraya yerleşecek.

BU SEZON HENÜZ YENİLGİSİ YOK

Cim Bom, bu sezon şimdiye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 5, Süper Lig’de 2 olmak üzere 7 resmi maç oynadı. Sarı-Kırmızılılar, bu müsabakalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, tek bir yenilgi dahi almadı.

308. RANDEVU

Aslan, Avrupa kupalarında bugüne kadar 307 maça çıktı. Söz konusu maçlarda Sarı-Kırmızılılar, 110 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 411 kez havalandırırken, kalesinde ise 452 gol gördü.

SON 17 MAÇTA SADECE 1 YENİLGİ

Sarı-Kırmızılılar, Avrupa kupalarında oynadığı 12’si UEFA Avrupa Ligi, 5’i UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 17 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup oldu. Galatasaray, 28 Temmuz 2021 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV’ye İstanbul’da 2-1’lik skorla kaybettikten; sonra oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Avrupa’daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler duyuruldu