Çiğ köfteli trafik magandası! Vatandaşın canını tehlikeye attı

Yayın tarihi: 7 Eylül 2020 Pazartesi 2:55 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2020 Pazartesi 11:20 pm

İstanbul’un çeşitli noktalarında otomobille seyir halindeyken tepsiden çiğ köfte yiyerek araç kullanan kadın, başkalarının canını hiçe saydı

‘Trafik canavarı’ kadın maganda, bu görüntüleri kaydetti. Tek bacağıyla bağdaş kuran, seyir halindeyken direksiyondan ellerini çekip oynayarak aracını kullanan maganda, o anları bir de sosyal medyadan paylaştı

İstanbul’da otomobille trafiğe çıkarak sokak ve caddelerde kuralları hiçe sayan magandalara bir yenileri daha eklendi. Ağır para cezaları ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor. Son olarak mega kentin çeşitli ilçelerinde otomobille seyir eden kadın bir sürücü, tek ayağıyla bağdaş kurarak trafikte ilerledi.

TEPSİDEN ÇİĞ KÖFTE YEDİ

Araç kullanırken eğlenen, zaman zaman başını kameraya çevirerek gözünü yoldan ayıran, eline aldığı tespihi sallayan kadın sürücü trafiği tehlikeye düşürdü. Aynı kadın sürücü, paylaştığı bir başka görüntüsünde ise yine tek ayağını uzatarak seyrettiği esnada bir de yanına koyduğu tepsiden çiğköfte yedi.

GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKTİRİP PAYLAŞTI

Sürücü çaldığı müziklerle de ellerini direksiyondan çekerek eğlendi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan maganda, şov uğruna yapmadığını bırakmadı. Maganda sürücü o anları kaydettirip bir de sosyal medyada paylaştı. Polis, trafiği tehlikeye düşüren sürücüyü arıyor.

132 LİRA CEZA KESİLDİ

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil trafik polisleri, çeşitli noktalarında otomobiliyle trafikte seyir halindeyken bağdaş kurarak çiğ köfte yiyen tespih sallayan sürücü için harekete geçti. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, 34 CZH 438 plakalı otomobilin sürücüsü Ş.A.D.’yi yakaladı. Sürücüye “Kamunun rahat ve huzurunu bozacak kişilere zarar verecek keyfi/kasıtlı davranışlarda bulunarak yaya/araç trafik emniyetini ihlal etmek/tehlikeye düşürmek suretiyle tedbirsiz ve saygısızca araç sürmek” maddesinden 132 lira idari para cezası uyguladı.