CHP’nin montaj saldırılarına karşı kurduğu dev ekrana AKP’den engelleme!

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2023 Perşembe 5:54 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2023 Perşembe 5:55 pm

CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, Mudanya Mütareke Meydanı’na dev ekran kurarak Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik montaj saldırılarına yanıt vermek için video izletmek istedi. AKP ilçe başkanlığı ise seçim aracını ekranın yanına çekerek yüksek sesle seçim müziği çaldı ve videonun sesini bastırmaya çalıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bursa Mudanya’da Mudanya Mütareke Meydanı’na Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik montaj ve kara propaganda saldırılarına cevaben dev ekran kurarak video yayınladı.

Bunun üzerine AKP Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast’ın AKP’nin seçim aracını CHP’nin ekranının yanına getirerek yüksek sesle seçim şarkıları çaldırttı. Yapılanın amacının CHP’nin yayınladığı videonun sesinin bastırılmaya çalışılmak olduğu kaydedildi.

 

CHP’nin ekranının önüne AKP aracını çekti! Halk tepki gösterdi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ise Twitter’dan paylaşımda bulundu. Türkyılmaz paylaşımında, “Mudanya Mütareke Meydanı’na konulan LED ekranların yanına araçlarını çekip sesimizi bastırmaya çalışıyorlar. Nasıl tahammülsüz, saldırgan bir kafayla mücadele ettiğimizi görün. Tüm televizyonlar, gazeteler emrinizdeyken bile en ufak bir sese tahammülünüz yok. #SanaSöz nefret dili kaybedecek, hoşgörü ve sevgi kazanacak”  dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP Buca İlçe Başkanlığı, Buca Demokrasi Meydanı’na dev ekran kurarak Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik montaj saldırılarına yanıt vermek için video izletmek istemiş AKP ilçe başkanlığı ise seçim aracını ekranın önüne çekerek yüksek sesle seçim müziği çaldı ve videonun sesini bastırmaya çalışmıştı. Vatandaşların tepkisiyle AKP’nin aracı meydandan kaldırılmıştı.

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, “Sesten dolayı şikayette bulunuyorlar ama kendileri de ses cihazlarını buraya koyuyorlar” demişti.

İzmit Belediye Başkanı’nın Hizbullah’ı izlettiği dev ekran kaldırıldı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘montaj’ saldırılarının ardından Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarının yayınlandığı kent meydanındaki led ekran da kaldırılmıştı.

Hürriyet, “İşte Türkiye’de adaletin geldiği nokta! dün Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleri anlattığı görüntülerin yer aldığı LED ekranımızı kaldırttılar. Bugün 100 metre yanına Cumhur İttifakı’nın reklamını yapacak devasa ekran kuruyorlar” demişti.