CHP’nin Afyonkarahisar kongresinde gerginlik! Milletvekili bayıldı

Yayın tarihi: 13 Eylül 2023 Çarşamba 2:41 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2023 Çarşamba 2:53 pm

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde gerginlik yaşanırken milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi.

CHP’de seçim sonrası başlayan değişim tartışmaları devam ederken kurultay takvimi işliyor. CHP’de ilçe kongreleri sürerken yönetim kadrolarında büyük oranda değişime gidilmesi bekleniyor. CHP’nin Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi’nde gerginlik yaşandı.

Fuar Düğün Salonu’ndaki kongrenin başlayacağı sırada Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in oturduğu masaya doğru yürüdü.

Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı adaylık startını verdi

“BENİ AFYON’NDAN AKP KAZIYAMADI, SEN KAZIYAMAZSIN”

Köksal, Baltacı’ya yönelerek, “Sen beni telefonda tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin. Beni Afyon’dan AKP kazıyamadı, sen kazıyamazsın” şeklinde tepki gösterdi. Bu sırada salonda bulunanların bir bölümü “Hırsızlar dışarı” diye bağırdı.

BURCU KÖKSAL BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yaşanan gerginlik sırasında “Susmayacağım, bana telefonda seni Afyon’dan kazıyacağım diyor” ifadesini kullanan Köksal’a, başka bir grup da “Burcu dışarı” diye seslendi. Bu sırada Köksal, baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Köksal, partililerin yardımıyla salondan çıkarıldı, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

CHP’de ‘değişim’ tartışmaları! Bir açıklama da Burcu Köksal’dan

Köksal’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.