CHP’li Servet Ünsal: İktidara gelince ‘temiz eller operasyonu’ yapacağız

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 2:08 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe 2:08 pm

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, “İktidara geldiğimiz birinci hafta yapacağımız ilk şey yargıyı değiştirmek. HSK ve 131 tane olan başsavcılıklara hemen liyakatli insanları getireceğiz. İtalya’da olduğu gibi ‘temiz eller operasyonu’ yapacağız” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında, AKP’nin ekonomi politikaları ile Sedat Peker’in öne sürdüğü ‘rüşvet ve yolsuzluk’ iddialarına tepki gösterdi.

CHP’den Sedat Peker iddialarına soruşturma tepkisi! ‘Devlet sağırı oynuyor’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “3 bin kamu perakende mağazası kuracağız” açıklamasına da değinen Ünsal, mağazalarda satılan ürünlerin hepsinin ithal olacağını, yerli ürünlerin satılmayacağını ifade etti.

DIŞ TİCARET AÇIĞI YÜZDE 147 ARTTI

Dış ticaret açığının yüzde 147 arttığını kaydeden Ünsal, Türk Lirası’nın değersizleştiğini, bu nedenle de komşu ülkelerden insanların Türkiye’ye alışverişe geldiğini ifade etti.

“İLK İŞ YARGIYI DEĞİŞTİRMEK”

Hakim ve savcıların “AKP’den adaylık beklediğini” söyleyen Ünsal, “İktidara geldiğimiz birinci hafta yapacağımız ilk şey yargıyı değiştirmek. HSK ve 131 tane olan başsavcılıklara hemen liyakatli insanları getireceğiz. Memlekette, İtalya’da olduğu gibi ‘temiz eller operasyonu’ yapacağız” şeklinde konuştu.

Dikkat çeken araştırma! Vatandaş Sedat Peker’e inanıyor…